Wilt u een prachtige serre laten bouwen, maar bent u nog op zoek naar inspiratie? De SerreSpecialist heeft al diverse luxe serres gebouwd en voorziet u graag van wat inspiratie. Alle serres die u gaat zien zijn overigens op maat gebouwd. Helemaal afgestemd op de woning en de wensen van onze klant. Wilt u ook een luxe serre op maat? Dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen.

Inspiratie witte klassieke serre

klassieke serreKlassieke serre met harmonicadeuren Bloemendaal

Een klassieke serre past bij heel veel stijlen woningen. Het voordeel van een klassieke serre is dat deze nooit echt ‘uit’ gaat. Deze witte klassieke serre is gebouwd over de volledige breedte van de woning. Dankzij de harmonicadeuren is het ook mogelijk om een halfopen ‘veranda’ te creëren. Heerlijk tijdens warme zomerse dagen! Met de juiste aanleg van tuin en trottoir geeft u een klassieke serre de gewenste uitstraling.

Inspiratie exclusieve serre

Exclusieve serre te Zaandam-003Exclusieve serre te Zaandam-006Een serre is bij De SerreSpecialist exclusief wanneer deze groots is en rijk is uitgerust met toebehoren. Een exclusieve serre is uitgewerkt tot in de kleinste details. Deze serre heeft prachtige details bij de goot en de vele ramen zijn met zorg gemaakt. Leuk detail: de kleine raampjes bovenin zijn zwart, hierdoor wordt de serre en de woning met zwarte accenten één geheel. Ook deze serre heeft harmonicadeuren, hiermee kunnen de bewoners buiten naar binnen halen. Vanuit de exclusieve veranda heeft men een prachtig uitzicht over het water.

Landelijke serre inspiratie

Landelijke serre te Lunteren-002 Landelijke serre te Lunteren-008 Een heerlijk verblijf om in te ontspannen. Deze bewoners toverden hun landelijke serre om tot een gezellige zithoek. De serre past helemaal bij de woning in landelijke stijl. De boom naast de serre maakt het helemaal af! Dankzij een lichtstraat in het dak genieten de bewoners van veel natuurlijk licht.

Bekijk al onze projecten om nog meer serre-inspiratie op te doen. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een offerte opvragen voor een luxe serre bij De SerreSpecialist? Of hebt u een vraag? Wij staan voor u klaar.

Categories: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + veertien =