Wilt u het gehele jaar door genieten van een oase van licht? Met een serre heeft u een uniek buitenverblijf dat geschikt is voor verschillende doeleinden. U kunt denken aan een sfeervolle keuken of een fijne loungeplek. Voorop staat dat een serre u extra wooncomfort (want: extra ruimte) oplevert. We vertellen u graag van welke voordelen u profiteert bij De SerreSpecialist.

1. Wij realiseren uw droomserre op maat

Heeft u specifieke eisen? Wilt u een serre realiseren in de stijl van uw woning en/of moet de serre voldoen aan bepaalde afmetingen? Wij bouwen uw serre volledig op maat. Onze tekenaar maakt een uniek ontwerp voor u, aan de hand van uw wensen. Na een akkoord gaan onze serrebouwers hiermee aan de slag. Uw inbreng is heel belangrijk en wij gaan voor 100% tevredenheid!

serre stalen kozijnen

2. Meerdere partijen inschakelen bij de realisatie van uw serre? Bij De SerreSpecialist niet.

Ieder onderdeel nemen wij uit handen om uw luxe droomserre te realiseren. Van het leggen van een vloer, tot het bekleden van een dak. Dat scheelt u veel regelwerk en zo heeft u maar een aanspreekpunt.

Exclusieve serre te Zaandam-005

3. Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel. We zijn al meer dan tien jaar actief in de wereld van maatwerk serres en onze serres zijn zo geoptimaliseerd dat u geniet van een optimale levensduur. Ieder product is echt ‘ambachtswerk’ en uw serre wordt volledig met de hand gemaakt. We werken met de beste specialisten bij de realisatie van uw serre.

Schitterende exclusieve serre te Leimuiden-030

4. Persoonlijk advies

We vinden het belangrijk dat we u eerst spreken en uw woning zien, voordat we een offerte en tekening maken (uiteraard kunnen we u vooraf altijd een prijsopgaaf geven). Zo kunnen we al uw wensen goed in kaart brengen én voor u is het fijn om ons in het echt gesproken te hebben. Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel en daarom mag u van ons zeer deskundig advies verwachten.

We realiseren graag uw luxe droomserre. Kijk gerust eens bij onze projecten om een aantal van onze serres te zien die we tot nu toe gebouwd hebben.

 

Categories: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zestien =