Serre prijzen

Een serre is een hele uitgave, dat weten we allemaal. Maar er zijn zoveel verschillende serres, dat het lastig is om een prijs te noemen. Als wij een hele globale schatting moeten maken, zijn serre prijzen tussen de 10.000 en 50.000 euro. De meest goedkope variant is een kant en klare serre. Bij De SerreSpecialist doen we daar niet aan, een serre is immers niet te vergelijken met een kant en klare lasagne uit de supermarkt.

Voordelen serre

Waarom zou u een serre nemen als het een hap uit uw portemonnee is? Ten eerste krijgt u natuurlijk een stuk meer ruimte in uw huis. In de nieuwe vierkante meters kunt u bijna alles plaatsen wat u maar wilt. Ook hier hebben we inspiratie voor. Door die extra meters gaat de waarde van uw huis omhoog. Een serre is een luxe en daar kiezen de volgende bewoners automatisch ook voor. Daarnaast is een serre goedkoper dan een aanbouw, dat komt onder andere door de gebruikte materialen. Dus als u groter wilt wonen, is een serre praktischer voor de portemonnee. En stijlvoller natuurlijk: een serre  is mooier dan een berging.

Onze laatste toevoeging is natuurlijk de stijging in daglicht. Door een serre komt er veel meer daglicht in huis. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat dit veel beter voor onze lichamelijke én mentale gezondheid is dan bijvoorbeeld geelgekleurde lampen. Daarnaast is een serre goed voor de mentale gezondheid, omdat dit uw nieuwe favoriete plekje is om uit te rusten en even in de stilte bij te komen. Al helemaal met een kopje thee, een goed boek en een groene tuin als uitzicht.

Exclusieve serre te Zaandam-010

Extra’s

Een serre is zo duur, helaas niet zo goedkoop, als u het zelf wilt. Er zijn verschillende toebehoren die de prijs aardig kunnen opkrikken. Denk daarbij aan glazen schuifwanden, een elektrisch zonnescherm, een schuifpui en terrasverwarming, zoals infrarood verwarming, een kachel of een open haarden.

Veel mensen kiezen voor een lichtstraat in het dak. Dit betekent nog meer zonneschijn en een mooi uitzicht op de maan.

Als laatste moet u niet vergeten dat de serre ook ingericht moet worden. Moet niet, maar meestal staat er wel iets in de glazen ruimte. De inrichting kiest u zelf uit, wat dus betekent dat dit zo goedkoop kan als u wenst. Al helemaal als het spullen zijn die u toch al in huis heeft.

De SerreSpecialist

De SerreSpecialist biedt alleen maar maatwerk aan. Dit betekent dat we eerst een persoonlijk gesprek met u hebben. Het liefst doen we dit bij u thuis, zodat we vast wat inspiratie hebben voor het ontwerp. Dit ontwerp wordt helemaal afgesteld op uw wensen, dromen en leefomgeving. Denk bij het laatste aan het uiterlijk van uw huis. Wij zijn immers van mening dat een serre het karakter van het huis moet overnemen. Doordat wij alles speciaal voor u op maat maken, kunnen wij geen bedragen noemen.

Als wij het ontwerp voor uw unieke serre af hebben, ontvangt u een strakke offerte van ons. Hierop staat de prijs van de serre zo gedetailleerd mogelijk beschreven, zodat u achteraf geen onverwachte kosten tegenkomt. Er zijn vier soorten grote kosten: materiaal, afval, arbeid en voorrijkosten. Als u de serre zelf wilt plaatsen, dan gaat er uiteraard wat van de kosten af.

Contact

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer weten over de financiële kant van een serre? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Categories: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 9 =