Wij krijgen regelmatig de vraag of een serre koud is in de winter. Dit komt omdat een serre vaak verward wordt met een veranda. Er zit een groot verschil tussen deze twee en de temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. De vraag wordt dus terecht gesteld.

Het antwoord hierop is gelukkig: nee, een serre is in de winter niet koud. De serre wordt bij uw huis ingebouwd, dit betekent dat de serre dezelfde temperatuur heeft als uw woonkamer of keuken. Hij is het hele jaar bewoonbaar, wat een groot voordeel is van de knusse toevoeging aan het huis.


 

In de winter geniet u net zoveel van de serre als de andere seizoenen. Denk hierbij aan knusse sfeerverlichting op donkere namiddagen, een luxe fauteuil met warme dekentjes of het kerstontbijt met uitzicht op een witte tuin. En het is de perfecte plek voor Sint en Piet om de cadeautjes af te leveren. Een serre is ’s winters dus juist de plek van warmte en gezelligheid!

Schitterende exclusieve serre te Leimuiden-040

De SerreSpecialist

Wilt u meer weten over serre’s? Neem dan contact op met De SerreSpecialist. Zelfs als u in de herfst belt, zorgen wij dat u voor de winter een unieke, warme serre heeft staan. Wij monteren alle serres op maat, waardoor hij precies bij de stijl en sfeer van uw huis past. De SerreSpecialist gaat met u in gesprek, waarin u uw wensen en smaak duidelijk maakt. Vervolgens combineren wij uw wensen met de technische kant en maken wij een uniek ontwerp.

Categories: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =