Een serre is de ultieme plek om tot rust te komen, al helemaal als u met een dekentje en een boek voor uw eigen, knisperende open haard zit. Deze loungehoek is er voor uw comfort. Dit is heerlijk comfortabel en een waardevol gevoel. Klinkt dit voor u als een perfecte avond, neem dan vooral contact op met de SerreSpecialist. Wij maken uw serre met haard op maat!

Een haard in de serre

Al helemaal nu de zon eerder ondergaat, beleven wij veel plezier aan een knusse avond binnen. U kunt voor deze momenten zeker een open haard in uw serre plaatsen. 

De meeste haarden hebben een rookkanaal nodig, zodat de rookgassen naar buiten kunnen. Dit is bijvoorbeeld een schoorsteen of een kleine pijp. Zorg dat uw serre goed geïsoleerd is, anders komen de rookgassen van buiten weer binnen. Met een rookgasventilator voorkomt u hetzelfde probleem. De SerreSpecialist helpt u graag aan een moderne of klassieke houtkachel in uw serre.

Voorbeelden van haarden in onze projecten:

klassieke serre

Landelijke serre te Lunteren-008Schitterende exclusieve serre te Leimuiden-029

De SerreSpecialist

De SerreSpecialist levert al jaren exclusieve serres op maat. Naast de serre leveren wij ook verschillende toebehoren, zoals dus haarden en kachels. Daarnaast onder andere ook vloeren, elektrische zonneschermen en harmonicadeuren. De SerreSpecialist levert een serre op aan de hand van uw smaak en wensen, dus met overleg zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wordt u warm van deze knusheid? De SerreSpecialist gunt u uw authentieke loungehoek. Neem contact met ons op en voor u het weet, geniet u van uw knisperende haardvuur.

Categories: Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 15 =