U wilt een serre die uniek is, op maat gemaakt op basis van uw wensen en leefomgeving. De SerreSpecialist zorgt daar graag voor en is dan ook van mening dat bij een unieke serre ook een bijzondere ingang hoort. Denk hier bijvoorbeeld aan glazen schuifwanden, harmonicadeuren of openslaande deuren. Een deur is als de kaft van een boek: hij moet passen bij de stijl, maar vooral uitnodigend zijn.

Weet u al welke deur het beste bij u en uw huis past? Kijkt u vooral bij onze projecten, dan ziet u onze serres in combinatie met deze verschillende deuren.

 

  1. Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand zorgt voor de meeste verlichting in huis. De schuifwand kan open en dicht, waardoor u ook tijdens een regenbui op dezelfde plek kan blijven zitten. Door het glas lijkt het net alsof u buiten in de tuin zit, regelrecht onder het zonnetje dat naar binnen schijnt. Een glazen schuifwand zorgt voor geluiddemping en is redelijk makkelijk schoon te houden. Ieder paneel is afzonderlijk te verschuiven, waardoor ze nooit in de weg staan.

Glazen schuifwand serre

  1. Harmonicadeuren

Bij harmonicadeuren kan de hele pui geopend worden, in tegenstelling tot de schuifwand. Ze zorgen voor een heerlijk buitengevoel en een frisse wind door het hele huis. De SerreSpecialist gebruikt vaak houten harmonicadeuren. Binnen hout zijn nog verschillende mogelijkheden, dank aan robuuste deuren of juist strakke. Daarom zijn houten deuren met elke soort serre een goede combinatie.  De harmonicadeuren worden vaak geverfd, zodat ze helemaal passen bij de stijl van de serre en de woning.

Exclusieve serre te Zaandam-003

  1. Openslaande deuren

Openslaande deuren zijn iets simpeler dan de extravagante glazen schuifwand en harmonicadeur. Toch zorgen de strakke deuren voor een luxe en authentieke serre. Openslaande deuren geven een meer nostalgische en klassieke uitstraling en passen dus goed bij de nostalgische en klassieke serres. Er zijn talrijke mogelijkheden als het gaat over openslaande deuren. Neem vooral contact met ons op, dan kunnen wij u passend advies geven.

Nostalgische serre in Almere-Buiten-003

Ziet u de perfecte deur en wilt u uw serre laten bouwen? Neem dan contact op met De SerreSpecialist, dan gaan wij bezig met het ontwerp van uw unieke serre met authentieke deuren.

Categories: Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =