Wij krijgen regelmatig de vraag of er ook een serre kan worden geplaatst in een tussenwoning. Het antwoord hierop is: ja, dat kan zeker. Bij een tussenwoning wordt de serre eigenlijk altijd  aan de achterkant van het huis geplaatst. Er wordt dan een stukje van de achtertuin afgesnoept. In ruil hiervoor krijgt u een groter oppervlak aan woonruimte en veel zonlicht in huis.

De serre van een tussenwoning is over het algemeen kleiner dan de gemiddelde serre. De SerreSpecialist maakt daarom alle serres op maat. Wij hebben geen standaardafmetingen of standaardmaterialen. Wij ontwerpen de serre in overleg met de klant.

 

Stijlen serre:

Het ontwerpen van een serre voor bij een tussenwoning begint met de stijl. Vaak wordt de stijl gebaseerd op het ontwerp van het woonhuis. De SerreSpecialist wil graag dat de serre en het woonhuis met elkaar matchen, zodat het een geheel lijkt.

Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 9

Toebehoren

Nadat de stijl van de serre is besloten, kunt u ervoor kiezen om toebehoren toe te voegen aan de serre. Houd hierbij rekening met de afmetingen van de serre. Toebehoren zijn bijvoorbeeld een geschikte vloer of een luxe lichtstraat. Ook stalen kozijnen zijn helemaal trendy en passen dus bij een stoere tussenwoning. Daarnaast zijn er ook verschillende deuren die in de serre kunnen. Bijvoorbeeld harmonicadeuren, glazen schuifwanden of openslaande deuren.

Contact

Wilt u een serre in uw tussenwoning laten plaatsen? We komen vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op als u vragen heeft.

Categories: Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =