Inspiratie opdoen voor de aankoop van een serre? 

Meer weten over onze serres? Hier vindt u meer inspiratie en informatie voor uw toekomstige serre.

  • Buitenverblijven
    Een klassieke serre gemaakt van hout

    Uitbouw jaren 30 woning

    Bent u eigenaar van een jaren 30 woning? Heeft u de wens voor een uitbouw in passende stijl? Kies dan voor de diensten van De SerreSpecialist. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren uw complete serre.

  • Buitenverblijven
    Wat kost een serre?

    Serre uitbouw: wat kost het?

    Wilt u graag wat extra leefruimte aan uw woning toevoegen? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt De Serre Specialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen.

  • Mogelijkheden
    serre lelystad

    4 voordelen van een serre

    Bent u op zoek naar informatie over de voordelen van een serre? Twijfelt u nog of een serre wel de juiste keuze is voor uw woonwensen? Het plaatsen van een serre kent vele voordelen en is daarom altijd een uitstekende keuze.

  • Inspiratie
    Sedumdak serre 1

    Een serre met sedumdak laten plaatsen?

    Overweegt u het plaatsen van een serre bij uw woning? En wilt u hierbij iets toevoegen waar u niet alleen zelf baat bij heeft, maar waar ook de natuur en dieren beter van worden? Overweeg dan het plaatsen van een serre met groendak.

  • Inspiratie
    Moderne serre met woonkamer en lichtstraat

    Een aanbouw of een uitbouw; wat is het verschil?

    Heeft u interesse in het plaatsen van een serre aan uw woning? Belangrijk is dat u goed op de hoogte bent van het verschil tussen een aanbouw en een uitbouw. Dit zijn namelijk twee totaal verschillende constructies met een eigen aanpak.

  • Inspiratie
    Mantelzorgwonining keuken

    Mantelzorgwoning

    Heeft u interesse in een mantelzorgwoning? Wilt u uw vader, moeder of een ander familielid graag dichtbij hebben om te verzorgen? Wij realiseren uw houten mantelzorgwoning van A tot Z!

  • Inspiratie
    aanbouw met veel glas bij klassiek herenhuis

    Uitbouw met glazen dak: wat zijn de mogelijkheden?

    Wilt u een uitbouw laten realiseren? En dan het liefst een uitbouw met een glazen dak? Dat is zeker mogelijk. Een serre met een glazen dak is een prachtige, sfeervolle toevoeging aan uw woning. Een glazen dak voorkomt dat het daglicht afneemt in de woning.

  • Inspiratie
    Exclusieve serre op maat

    Uw gastenverblijf op maat

    Heeft u vaak vrienden of familie over de vloer? Wilt u een gastenverblijf laten bouwen waar uw gasten comfortabel kunnen verblijven? Laat u inspireren door onze buitenverblijven, perfect voor een kort of een langer verblijf.

  • Inspiratie
    Een industriële serre aan huis met woonkamer

    Op zoek naar een woonserre?

    Heeft u de wens voor extra leefruimte aan woning? Extra ruimte voor uw hobby, een grote eettafel of ruimte om te ontspannen? Laat u verrassen door de mogelijkheden die het aanbouwen van een serre u biedt.

  • Inspiratie
    Antraciete harmonicadeuren

    Inspiratie voor uw serre aanbouw

    Heeft u behoefte aan inspiratie voor een serre aanbouw? Laat u verrassen door onze diverse stijlen en alle aanvullende mogelijkheden. Bekijk voor serre aanbouw inspiratie een aantal voorbeelden van gerealiseerde serres.

  • Inspiratie
    Industriële serre met zinken boeilijst

    Stalen serre

    Wilt u een serre van staal laten bouwen in de industriële stijl? Deze stijl is de laatste tijd erg populair. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van moderne, steellook serres.

  • Inspiratie
    Tuinkantoor aan huis

    Tuinkantoor: ontdek de mogelijkheden

    Werken vanuit huis wordt steeds vaker norm dan uitzondering. Bent u op zoek naar een fijne, rustige en comfortabele werkplek? Overweeg dan eens een tuinkantoor aan uw woning of in uw tuin. Wij verzorgen uw tuinkantoor volledig naar uw wens.

  • Inspiratie
    Moderne serre

    Is een fundering noodzakelijk voor een serre?

    Om een leven lang plezier te hebben van uw serre is een stevige fundering onmisbaar. Benieuwd naar meer informatie over het leggen van een fundering? En welke materialen wij daarvoor gebruiken? Lees dan verder.

  • Stijlen
    Industriële uitbouw met schuifpui

    Industriële serre

    Eén van de meest gewilde serres van het moment zijn de serres in industriële stijl. De industriële stijl is de laatste jaren erg in trek in de woonwereld en deze trend zet zich duidelijk door onze gerealiseerde serres.

  • Mogelijkheden
    Industriële serre in Utrecht

    Aannemer serrebouw

    Wanneer u kiest voor een serre van De SerreSpecialist bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Wij bouwen uw serre van A tot Z!

  • Inspiratie
    Luxe maatwerk serre met zwarte details

    Wat is de garantie op onze serres?

    Heeft u een serre van De SerreSpecialist of heeft u interesse in de aanschaf een serre? Dan is het fijn om te weten hoe het met de garantie zit!

  • Buitenverblijven
    Moderne serre in Langenboom

    Waarom kiezen voor een houten serre?

    Bij De SerreSpecialist zijn wij gespecialiseerd in het maken van houten constructies en het plaatsen van luxe houten serres.

  • Werkwijze
    Maatwerk klassieke serre met klassieke ramen

    Is een vergunning nodig bij een serre?

    Bij de wens om serre te laten bouwen is het belangrijk om na te gaan of er wel of geen vergunning nodig is. Het aanvragen van een vergunning kan namelijk best wat tijd kosten.

  • Inspiratie
    Klassieke serre te Zeist

    Inspiratie voor uw serre

    Wanneer u op zoek bent naar een serre, kunt u nog wel eens verdwalen in de honderden mogelijkheden en stijlen waarin uw serre gebouwd kan worden. In dit artikel laten we u verschillende stijlen serres zien ter inspiratie.

  • Buitenverblijven
    Luxe serre met harmonicadeuren

    Lees meer informatie over een serre aanbouw

    Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een aluminium, houten of kunststof aanbouw serre? Laat dan een luxe serre helemaal voor u op maat bouwen bij De SerreSpecialist.

  • Buitenverblijven, Mogelijkheden
    Detail kozijn serre

    Maken jullie ook vrijstaande serres?

    Een prachtige serre, los in uw eigen tuin. Wie droomt hier nu niet van? Laat dus een vrijstaande, luxe serre op maat bouwen in uw eigen tuin. De Serre Specialist bouwt uw serre vrijstaand of vast aan de woning.

  • Buitenverblijven, Mogelijkheden
    Serre aanbouw aan huis met openslaande deuren van hout

    Serre met terrasoverkapping

    Op zoek naar een serre met terrasoverkapping? De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze maatwerk serres.

  • Inspiratie, Stijlen
    Landelijke veranda aan huis met grote tuin

    Interesse in een luxe veranda?

    Liever toch geen serre maar een veranda? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Naast serres maken wij met De VerandaSpecialist ook maatwerk verandas.

  • Buitenverblijven
    Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

    Kan een serre ook aan een tussenwoning?

    Vaak wordt gedacht dat je voor een serre een hele grote tuin nodig hebt, maar ook bij een tussenwoning is een serre een prachtige toevoeging aan uw woning.

  • Stijlen
    Klassieke serre te Den Haag

    Ambachtelijke serre van De SerreSpecialist

    Wij maken uw serre op ambachtelijke wijze: door echte vakmensen én met hoogwaardige materialen. In onze werkplaats in Barneveld maken wij alle voorbereidingen, daarna gaan we bij u thuis aan de slag met de realisatie van uw serre.

  • Werkwijze
    Projecten

    Wat zijn de kosten van een serre?

    Bij het oriënteren in de aanschaf van een serre is het ook belangrijk om na te denken over uw budget. Wat zijn uw wensen en hoeveel zijn de kosten daar ongeveer van?

  • Inspiratie
    Luxe serre met gietvloer en woonkeuken

    Interieur: hoe richt ik mijn serre in?

    Of u nu al een serre heeft of aan het oriënteren bent, het is altijd leuk om na te denken over de inrichting! Wij geven u graag wat inspiratie over de functie van de serre en welke items hier bij passen.

  • Mogelijkheden, Werkwijze
    Luxe serre in klassieke stijl

    Ik wil mijn serre laten renoveren

    Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van renoveren van serres? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van buitenverblijven.

  • Werkwijze
    Luxe aanbouw met schuifdeuren en een houten lichtstraat

    Wilt u een serre laten plaatsen?

    Een serre laten plaatsen? De SerreSpecialist bouwt graag uw luxe serre op maat. Al meer dan 10 jaar dé specialist in het plaatsen van serres.

  • Buitenverblijven
    Klassieke serre in Huis ter Heide

    Wat is het verschil tussen een serre en tuinkamer?

    De term serre en een tuinkamer worden nog wel eens door elkaar heen gebruikt. Maar wat is het verschil tussen deze twee?

  • Werkwijze
    Klassieke serre te Bussum

    Ik wil een serre laten bouwen: wat zijn de mogelijkheden?

    Wilt u een serre laten bouwen? Op zoek naar een serre van hoge kwaliteit? Bij de SerreSpecialist kunt u uw serre helemaal op maat laten bouwen. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

  • Buitenverblijven
    veranda of serre

    Wat is het verschil tussen een serre en een veranda?

    Lange zomerse dagen buiten zitten is heerlijk en eigenlijk wilt u dat het hele jaar door. Bij De SerreSpecialist helpen wij u graag aan een heerlijke warme plek waar u altijd kunt zitten.

  • Inspiratie, Mogelijkheden
    Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

    Is een serre koud in de winter?

    Wij krijgen regelmatig de vraag of een serre koud is in de winter. Lees verder voor meer informatie.

  • Buitenverblijven, Werkwijze
    Aanbouw met openslaande deuren

    Op zoek naar een serre aan huis?

    Wij bouwen uw serre aan huis. Zo heeft u extra leefruimte en kunt u genieten op het uitzicht op uw tuin. Onze goed geïsoleerde serres zijn een echte toevoeging aan uw huis!

  • Buitenverblijven, Mogelijkheden
    Maatwerk serre met openslaande deuren bij een project in Amsterdam

    Serre op maat: ontdek de mogelijkheden

    Ontdek de mogelijkheden van een serre op maat. Een serre die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Dat is kenmerkend voor De SerreSpecialist. Lees meer over de mogelijkheden van maatwerk en over onze werkwijze.

  • Mogelijkheden
    Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

    Serre met schuifpui

    Wilt u graag wat extra ruimte aan uw woning toevoegen? Denk dan eens aan een serre aanbouw met schuifpui. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos bij De SerreSpecialist.

  • Inspiratie, Mogelijkheden, Stijlen
    Houten uitbouw klassiek met lichtstraat

    Glazen serre

    Een luxe glazen serre biedt optimaal woongenot, dankzij de vele ramen geniet u van veel natuurlijk daglicht. De SerreSpecialist bouwt graag uw glazen serre op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw woning.

  • Stijlen
    Exclusieve serre

    Exclusieve serre

    Wilt u uw woonhuis verlengen met een exclusieve serre? De SerreSpecialist ontwerpt graag uw exclusieve serre volledig naar wens.

  • Stijlen
    Maatwerk serre

    Luxe serre

    Een luxe serre is niet alleen voor u op maat gemaakt, maar is ook van alle gemakken voorzien. Daarbij kunt u denken aan een lichtstraat, elektrische schermen, gietvloer en nog veel meer.

  • Stijlen
    Een klassieke serre gemaakt van hout

    Klassieke serre

    Wat is een klassieke serre? Bij welke type woning past een klassieke serre? En hoe richt je een klassieke serre in? Lees verder om inspiratie op te doen voor uw maatwerk serre.

  • Stijlen
    Serre met landelijke details in Brielle

    Landelijke serre

    In een landelijke serre vindt u vaak een combinatie van hout en glas. Hout elementen geven een landelijke en robuuste uitstraling aan uw serre.

  • Stijlen
    Luxe serre met harmonicadeuren

    Moderne serre

    Wat maakt een serre precies tot een moderne serre? En hoe richt je deze het best in? In de afgelopen jaren hebben wij een mooi aantal moderne serres geplaatst met tevreden reacties als resultaat.

  • Mogelijkheden
    Tuinkamer met glazen schuifwanden

    Glazen schuifwanden

    Een tuinkamer met een glazen schuifwand maakt dat u optimaal van uw buitenverblijf kunt genieten. Met deze variant van de traditionele schuifpui wordt het verschil tussen binnen en buiten wel heel klein.