Wilt u een buitenverblijf in uw tuin plaatsen? De SerreSpecialist helpt u graag.

Bij een buitenverblijf heeft bijna iedereen een ander beeld. De één denkt aan een veranda, terwijl de ander eerder aan een kantoor in de tuin denkt. De derde denkt zelfs aan een gastenverblijf. Bij De SerreSpecialist zijn deze allemaal mogelijk. Met een buitenverblijf in de tuin heeft u meer ruimte om te leven. U kunt bijvoorbeeld langer buiten zitten. Ook tijdens regen of felle zon.

Wij gaan met u in gesprek over het buitenverblijf voor in uw tuin. Waardoor wij een goed beeld hebben bij wat u bedoelt en wenst. Vervolgens creëren wij een ontwerp.  Dit doen wij op maat, zodat uw buitenverblijf aansluit bij uw huis en tuin. Met uw akkoord beginnen wij aan de bouw van uw luxe buitenverblijf.

Prachtige serre te Doornwerth-003

Toebehoren

De SerreSpecialist bouwt uw buitenverblijf van A tot Z. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het hele proces. Daarnaast zorgen we ook voor mogelijke toebehoren. Misschien wilt u een terrasvloer, verlichting, luxe lichtstraat of een kachel inbouwen. Wij maken uw buitenverblijf tuin compleet naar wens.

Stijlen buitenverblijf tuin

Iedereen heeft een heel eigen persoonlijke smaak. Daarom zijn alle luxe buitenverblijven uniek. Doorgaans bouwen we buitenverblijven in een klassieke, moderne, industriële of landelijk stijl. Ook zien we regelmatig dat stijlen worden gemixt. We vinden het belangrijk dat uw luxe buitenverblijf bij uw woning past en komen daarom altijd persoonlijk langs als eerste afspraak. Op de tekening (die u samen ontvangt met de offerte) ziet u dan ook altijd uw eigen woning terug. Elk buitenverblijf van De SerreSpecialist is op maat gemaakt.

 

Contact over luxe buitenverblijf

Bent u enthousiast geworden? We leveren uw luxe buitenverblijf voor in de tuin tot in de details op. Bij onze projecten kunt u een gedeelte bekijken van de luxe buitenverblijven die De SerreSpecialist heeft opgeleverd. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Onze specialisten staan voor u klaar.