De voordelen van een volledig geïsoleerde serre als aanbouw

Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre. In de zomermaanden geniet u optimaal van het buitenleven en in de winter heeft u uitzicht op uw besneeuwde terras.

Houten serre of aanbouw in het wit geschilderd met lichtstraten
Witte geïsoleerde serre of aanbouw
Moderne serre of aanbouw met lichtstraten

Maatwerk

De geïsoleerde serres van De SerreSpecialist zijn op maat gemaakt. Dat betekent dat de serre volledig aansluit op de stijl van uw woning. Dat maakt onze serre’s ook zo uniek: exclusief voor u ontworpen, helemaal met de hand gemaakt.

Hoogwaardige materialen

Onze serres worden uitsluitend gebouwd van kwalitatief hout. Dit biedt niet alleen vele mogelijkheden om de serre in de stijl van uw huis te ontwerpen, ze kunnen ook nog eens geschilderd worden in elke kleur. Dankzij de hoge isolatiewaarden geniet u het hele jaar door van uw serre. Een geïsoleerde glazen aanbouw is dus een absolute meerwaarde voor uw huis.

Elektrische schermen in uw geïsoleerde serre

Door elektrische screens in uw geïsoleerde serre te plaatsen, zit u in alle jaargetijden beschermt tegen de warmte van de zon. Het zal niet gelijk donker worden in uw serre, aangezien het materiaal gewoon lichtdoorlatend is.

Onze elektrische screens houden uw geïsoleerde serre koel

Lichtstraten in uw geïsoleerde serre

Een serre brengt meer daglicht in uw huis. Voor een maximale lichtopbrengst kiest u ervoor om een lichtstraat in uw geïsoleerde serre te plaatsen. Wij bieden drie modellen lichtstraten aan, waaronder de lessenaar, het zadeldak en het zadeldak met wolfseinden. Wij adviseren u graag welke lichtstraat het beste past in uw geïsoleerde serre.

Lichtstraten in een geïsoleerde serre of aanbouw

Prijzen van een geïsoleerde serre

Er zijn vele mogelijkheden om een serre te ontwerpen die volledig aansluit bij uw wensen. Maar wat zijn de prijzen van een geïsoleerde serre? Tijdens ons eerste contact bekijken wij uw woonhuis en tuin. We bespreken de mogelijkheden voor uw serre en u ontvangt van ons een uniek 3D ontwerp. Op basis van dit gedetailleerde ontwerp maken wij een duidelijke en realistische offerte voor u, zodat de prijzen helder zijn. Bij ons komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Wij ontwerpen uw droomverblijf

Zoekt u een unieke serre die volledig geïsoleerd is? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe aanbouw.

Laat u inspireren door onze projecten

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst uw geïsoleerde serre. Laat u inspireren door onze vele projecten.