Een serre met een glazen schuifwand zorgt ervoor dat u eerder én langer buiten kunt zitten. Met deze variant op de meer traditionele schuifpui wordt het verschil tussen binnen en buiten wel heel klein.

Al het glas zorgt ervoor dat er een zee van licht naar binnen kan stromen. Ook zonlicht is erg aangenaam als het naar binnen schijnt. Zelfs een waterig zonnetje kan al voor een heerlijke warmte zorgen!
of 

Serres & veranda’s van DeSerreSpecialist zijn stijlvol tot in de details. Kies voor maatwerk. 

Waarom een glazen schuifwand?

Er zijn meer dan genoeg redenen om voor een glazen schuifwand te kiezen. Als eerst zorgt het voor geluiddemping – wat uiteraard twee kanten op werkt. Ook is de wand goed schoon te houden. Doordat ieder paneel afzonderlijk te verschuiven is, kun je bovendien per moment kiezen waar je beschutting creëert en staan de panelen nooit in de weg. Tuinmeubilair en toebehoren kan je ongeacht weersomstandigheden achterlaten: ze blijven er veel mooier bij! Als laatste is de oplossing ook nog eens duurzaam: een glazen schuifwand gaat ongeveer 25 jaar mee.

Een gepersonaliseerd pakket

Een wand van glazen schuifpanelen klinkt als een standaardpakket, maar niet is minder waar. U kunt een wand precies zo simpel houden of luxe maken als u zelf wilt. Handgrepen, tochtstrippen en borstelprofielen zijn bijvoorbeeld allemaal zelf aan te passen.

Panelen van het schuifsysteem

De panelen van het schuifsysteem worden geheel op maat gemaakt. Schuifwandpanelen hebben een aluminium profiel die aan de onderzijde wordt geslepen en afgewerkt. Glazen panelen worden aan de bovenzijde geleidt met een aluminium profiel, die voorzien zijn van borstelstroken. De lage aluminium onderrail zorgt ervoor dat u een fijne doorgang kan creëren zonder een hoge opstap.

Volglassysteem

Het voordeel van een glazen schuifwand over een schuifpui is dat uw uitzicht niet wordt belemmerd door kozijnen. Zo krijgt u een nog vrijer gevoel! Onze glazen schuifwanden hebben dus een uniek volglassysteem. Daarnaast is er door de overlapping van de schuifelementen ventilatie en isolatie. Alle seizoenen door genieten van uw tuin is nog nooit zo makkelijk geweest.

De SerreSpecialist plaatst graag een glazen schuifwand bij uw serre. Neem contact op met De SerreSpecialist om de mogelijkheden te bespreken.