Haarden en kachels

Wanneer u een serre heeft, wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. U zit al beschermd tegen wind en zon, maar wanneer het ’s avonds wat afkoelt is het fijn als u daar gewoon kunt blijven zitten. Daar heeft De SerreSpecialist diverse oplossingen voor: een houtkachel, warmtelamp of andere vormen van terrasverwarming behoren allemaal tot de mogelijkheden. Laat u adviseren wat het best past bij uw wensen!

Houtkachels

Wanneer het om verwarming gaat, geeft een houtkachel toch wel de meeste sfeer. Een knapperend haardvuur dat je kunt horen en ruiken heeft toch iets dat met geen enkele andere warmtebron is te vergelijken. Hier is dan wel een rookkanaal of schoorsteen voor nodig. De SerreSpecialist kan u helpen aan een moderne of klassieke houtkachel met allerlei opties zoals bijvoorbeeld speksteen, dat ervoor zorgt dat de warmte beter wordt geleid.

Terrasverwarming of infraroodverwarming

Vindt u een elektrische of houtkachel teveel ruimte innemen in uw serre? Infrarood serreverwarming is dan dé oplossing. Infraroodpanelen kunnen eenvoudig aan het dak worden gemonteerd, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een warmtelamp in een wat kleinere serre. Door de straling die de heaters afgeven, ontstaat er een aangename temperatuur in uw serre.

Eindeloze mogelijkheden

Natuurlijk is het mogelijk om extra elementen aan uw verwarming toe te voegen die het rendement verhogen, zoals een warmtewisselaar. Wat de verwarmingsmiddelen zelf betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Ook over de afvoerpijpen en de schoorsteen hoeft u niet in te zitten: dat regelen wij allemaal voor u. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw haard of kachel perfect in uw serre komt te staan!

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden om uw serre te verwarmen? Of bent u op zoek naar inspiratie voor uw serre? Onze specialisten helpen u graag! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.