Harmonicadeuren voor uw serre

U heeft een pracht van een serre laten bouwen, maar zoekt nu nog naar de juiste deuren. Openslaande deuren, vouwdeuren, harmonicadeuren… er is dan ook keus genoeg! Harmonicadeuren hebben als voordeel dat de hele pui geopend kan worden, in tegenstelling tot schuifdeuren. En voor openslaande deuren heeft u weer genoeg ruimte in uw tuin nodig. Harmonicadeuren zijn dus ruimtebesparend én geven een heerlijk vrij buitengevoel!

houten harmonicadeuren

Houten harmonicadeuren

De SerreSpecialist maakt en plaatst voornamelijk houten harmonicadeuren. Houten harmonicadeuren zien er schitterend uit en er zijn veel mogelijkheden. We maken vrijwel altijd gebruik van hardhout, zoals Mahonie of Meranti. Deze houtsoorten garanderen een lange levensduur en fijn gebruikerscomfort. We raden aan om houten harmonicadeuren altijd te schilderen, zodat ze nog langer mee gaan. De SerreSpecialist denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat uw harmonicadeuren helemaal passen bij de rest van uw serre en woning. Omdat we alle harmonicadeuren op maat maken, kunnen ze in iedere gewenste stijl geleverd worden. Of u nu robuuste harmonicadeuren wilt of juist harmonicadeuren met strakke vormen voor een moderne serre.

Mocht u harmonicadeuren in een andere materiaal willen, is dat ook mogelijk. Bespreek uw wensen met de specialisten van De SerreSpecialist.

Harmonicadeuren bij de SerreSpecialist

De SerreSpecialist is gespecialiseerd in het bouwen van luxe maatwerk serres. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen waardoor uw serre jarenlang meegaat. Bij de realisatie van een serre ontzorgen we u van A tot Z. Van het regelen van een vergunning tot het plaatsen van bijvoorbeeld houten harmonicadeuren of een kachel.

Onze harmonicadeuren of vouwwanden worden exclusief geproduceerd met zware onderdelen voor het hang- en sluitwerk. Hierdoor zijn wij in staat grote openingen te overbruggen tot wel acht meter! Bij ons bent u zeker van een jarenlange soepele werking van de harmonicadeuren. Zo heeft u het meest plezier van uw serre! Klinkt dit goed? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor harmonicadeuren voor uw serre.