Een huis, tuin en een maatwerk serre die samen een geheel vormen is ieders droom. De SerreSpecialist zorgt voor de realisatie. Wij maken maatwerk serres die naadloos aansluiten aan uw woonhuis, tuin en leefomgeving. Bij alle serres streven wij ernaar om uw wensen en behoeftes allemaal te vervullen, zodat u optimaal kunt genieten van het eindresultaat.

Waarom kiezen voor een maatwerk serre?

Door een serre aan het huis te bouwen, vergroot u het woonoppervlakte. Dit zorgt voor een waardestijging van het huis. Daarnaast ziet uw huis er luxer uit door de bijpassende luxe maatwerk serre. Een serre wordt, in tegenstelling tot een dichte veranda of tuinkamer, onderdeel van uw woonhuis. Het vele glas van de serre zorgt voor extra daglicht dat naar binnen komt. Echt zonlicht stemt de geest gelukkiger en zorgt voor meer sfeer dan een gloeilamp.

 

Stijlen serre

Een maatwerk serre bestaat uit verschillende onderdelen die hem uniek maken. Als eerste kiest u uit de verschillende stijlen die wij aanbieden en kunt u daar een unieke draai aan geven door bijvoorbeeld meer hout, glas of staal. Onze stijlen zijn landelijk, modern, exclusief, luxe en klassiek.Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 7

Toebehoren

Ook kunt u verschillende toebehoren toevoegen aan het ontwerp, waardoor de serre nog meer maatwerk wordt. Onze toebehoren zorgen voor comfort en luxe uitstraling tegelijk. Denk hierbij aan een schuifpui en een lichtstraat. Daarnaast kiest u uit onze verschillende vloeren en deuren. Uiteindelijk zorgt de inrichting van de serre dat het ook echt een onderdeel van uw thuis wordt, dus denk daar vast over na. De SerreSpecialist biedt verschillende inspiratie, waaronder onze projecten die online staan.

De SerreSpecialist

De SerreSpecialist heeft al ruim tien jaar ervaring met het ontwerpen, monteren en renoveren van unieke serres. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u er zelf tijdens het proces niet veel aandacht aan hoeft te besteden. Aan het einde van het proces heeft u een prachtige maatwerk serre van de beste kwaliteit producten in uw huis. Neemt u contact met ons op voor vrijblijvend advies of om het proces te starten.