Nostalgische serre

Hebt u een prachtig woonhuis maar komt u net wat ruimte tekort? Of wilt u graag een ruimte met veel licht in uw woning? Een luxe nostalgische serre is hiervoor de oplossing. De SerreSpecialist maakt deze graag op maat voor u.

Een luxe nostalgische serre op maat

U bepaalt zelf de kleur, de afmetingen, het materiaal, de stijl en eventuele toebehoren. Dat betekent dat u uw eigen droomserre kunt laten realiseren. Een nostalgische serre wordt vaak gekenmerkt door veel glas en bewerkingen in het materiaal waardoor het een nostalgische uitstraling krijgt. In realiteit merken we vaak dat meerdere stijlen met elkaar gecombineerd worden en zo samenkomen in een serre. Bij het ontwerp van uw serre kijken we ook altijd naar uw woonhuis en bespreken we in overleg wat het beste hierbij past. Daarom vindt u uw woning ook altijd terug op de tekening die u ontvangt voor de realisatie.

Nostalgische serre als zijnde entree-001Hoogwaardige materialen

Onze serres noemen we niet voor niets luxe. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Voor houten nostalgische serres maken we bijvoorbeeld veelal gebruik van eikenhout, wat jaren meegaat. Hiernaast hoeft u geen meerdere partijen in te schakelen om uw droomserre te realiseren. We hebben namelijk alle specialismen in huis om uw nostalgische serre van A tot Z te realiseren. Van het leggen van een vloer tot het aanbrengen van glazen schuifwanden. Van het regelen van een vergunning tot het aanbrengen van een kachel. Bekijk alle toebehoren hier.

Bekijk onze serres in een andere stijl

Naast nostalgische serres hebben we al veel verblijven in verschillende stijlen opgeleverd:

Maar ook voor een design serre of ambachtelijke serre bent u aan het juiste adres bij de SerreSpecialist. In welke stijl wij uw serre aanbouw of serre uitbouw realiseren? Dat is helemaal aan u.

Klinkt dit goed?

Al meer dan tien jaar maken we de meest luxe buitenverblijven voor onze klanten op maat. Met onze twaalf specialisten wordt dit werk tot in de details uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een nostalgische serre te bespreken. We horen graag van u!