Openslaande deuren voor uw serre

Met openslaande deuren krijgt uw serre een meer nostalgische en klassieke uitstraling dan wanneer u kiest voor het strakke en moderne uiterlijk van de schuifpui. Hebt u buiten op het terras meer ruimte, dan zijn openslaande deuren een goede keuze. Hierbij is het wel handig dat u ze kunt vastzetten wanneer het waait. Met openslaande deuren creëert u een heerlijke sfeer, omdat u buiten naar binnen haalt. De luxe en authentieke uitstraling geeft uw hele huis een boost!

Nostalgische serre in Almere-Buiten-003

Klassieke en moderne openslaande deuren

U kunt uit diverse uitvoeringen terrasdeuren kiezen. Zo kunt u het zo modern of klassiek maken als u zelf wilt! Openslaande deuren worden voor een klassieke uitstraling vaak voorzien van een (gemetselde) borstwering onderaan de deuren. Ook kunnen er roeden in het glas worden verwerkt om de klassieke uitstraling te behouden of deze juist te creëren. Moderne openslaande deuren worden vaak strakker afgewerkt in een antracietgrijze kleur. Ook wordt er voor moderne varianten vaak gebruik gemaakt van HR++ glas dat helemaal tot op de grond toe doorloopt, in plaats van een borstwering te metselen of roeden te plaatsen.

Luxe openslaande deuren

Kortom: er zijn talrijke mogelijkheden om uw openslaande tuindeuren de stijl te geven die bij u past! Mocht u meer willen weten, dan kunt u uiteraard advies aanvragen, we komen graag bij u langs. Wilt u alvast een vrijblijvende offerte? Vraag dan nu uw offerte aan.