Laat de grens tussen buiten en binnen vervagen met een luxe schuifpui in uw serre. Door al het glas komt er enorm veel daglicht en warmte van de zon uw huis binnen, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op uw tuin. Wanneer u een schuifpui aan uw serre toevoegt, haalt u buiten naar binnen. Op warme zomerdagen kunnen de schuifdeuren dan ook gewoon open blijven staan!

Luxe houten schuifpui

Ondanks het hogere onderhoud, heeft een houten schuifpui een klassieke en meer gedegen uitstraling. Vooral wanneer de rest van uw huis houten kozijnen heeft, sluit een houten schuifpui beter aan bij de stijl van uw huis. Ook is de houten schuifpui een goede keuze wanneer u de serre op maat wilt laten maken of wanneer u weet dat u om de zoveel jaar een ander kleurtje wilt. Een houten schuifpui is dus stukken makkelijker aan te passen aan uw wensen. Bij de verschillende materialen draait het dus niet om wat beter is, maar om wat bij u en uw wensen past. Qua prijs ligt een schuifpui van hout tussen kunststof en aluminium in.

Contact over uw schuifpui

Bent u er nog niet over uit voor welk materiaal schuifpui u het best kunt gaan? Wij willen u vrijblijvend adviseren. Neem contact met ons op om tot dé oplossing te komen voor uw serre!