De serre in de Engelse stijl is terug van weggeweest. De Engelse stijl wordt gekenmerkt door een hoge punt van glas en een groot aantal ramen. Heel veel zonlicht dus. Vaak is het ook een cirkelvormige serre in plaats van een rechthoekige. De kozijnen van de Engelse stijl serre hebben vaak een andere kleur dan het woonhuis, denk aan donkergroen, bordeauxrood of een crème kleur.

Voordelen serre Engelse stijl

De serre Engelse stijl is een goede investering. Een serre zorgt namelijk voor een waardestijging van uw huis. Dat komt doordat er een aantal vierkante meter aan het huis wordt toegevoegd. Daarnaast is een serre Engelse stijl erg luxe, vooral als u de hoogte in gaat. Verder zijn de extra meters erg voordelig en kunt u de serre vullen zoals het u goed uitkomt. U kunt er bijvoorbeeld een extra zitruimte van maken, maar ook een kantoor of zelfs een slaapkamer.

Klassieke serre headerfoto

Overige stijlen

Naast de serre Engelse stijl zijn er nog meer stijlen. De stijl is het begin van het ontwerp. Vervolgens mag u de serre aanpassen op alle gebieden en er zelfs toebehoren aan toevoegen. Volgens De SerreSpecialist horen alle serres het karakter van het huis over te nemen. Daarom zijn er bij ons geen standaard afmetingen of formaten te vinden. Elke serre wordt uniek ontworpen, zodat wij u kunnen voorzien van de perfecte toevoeging van uw huis.

Stijlen serre:

  1. Landelijk
  2. Modern
  3. Exclusief
  4. Luxe
  5. Klassiek

De SerreSpecialist

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Of bekijk de inspiratiepagina. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!