Een serre zorgt voor extra woonruimte. Het is een uitbreiding van uw huis, waardoor de waarde van uw huis mogelijk stijgt. De SerreSpecialist vindt dat alle serres uniek moeten zijn en dus zijn er verschillende mogelijkheden qua stijlen. Ook met de klassieke stijl zijn de opties eindeloos. Onze serre klassiek is tijdloos, luxe en elegant. In combinatie met uw woonhuis creëren wij een authentieke uitstraling. De serre klassiek kan worden gemaakt van verschillende materialen en afmetingen.

Andere stijlen

Naast de serre klassiek heeft De SerreSpecialist verschillende stijlen. De stijl van de serre is de basis. Van daaruit mag men hem volledig aanpassen naar eigen wens. Ook als de stijl van de serre aan het eind niet meer zichtbaar is.

Alle originele stijlen zijn:


Klassieke serre headerfoto

De stijl kunt u volledig aanpassen naar uw wens met verschillende toebehoren. Dit maakt de serre nog unieker en exclusiever. Wij kunnen bijvoorbeeld een luxe lichtstraat monteren, zodat er meer zonlicht in uw exclusieve serre komt. Daarnaast kunt u kiezen uit glazen schuifwandenharmonicadeuren of openslaande deuren. Ook plaatsen wij graag een vloer(open) haard of een kachel. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om stalen kozijnen te plaatsen. Uw wensen worden onze werkelijkheid.

Contact

De SerreSpecialist heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en monteren van exclusieve serres. In tien jaar tijd hebben wij nog nooit twee keer dezelfde serre geplaatst. Maatwerk staat bij ons voorop. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan u graag te woord met passend advies. Wij helpen u vervolgens van A tot Z. Zo wordt uw droomserre werkelijkheid. U kunt ons bellen tijdens kantoortijden. Daarnaast is er een mogelijkheid om te mailen. Ook kunt u het contactformulier invullen. Als laatste is de chat rechtsonder er voor uw vragen.

Toebehoren serre klassiek