De serre landelijk is stoer, robuust en luxe. Door deze combinatie heeft hij een rustige, gezellige uitstraling. De serre landelijk is voornamelijk een combinatie van hout en glas. Meestal gebruiken we Douglas hout, omdat de kwaliteit erg hoog is. Daarnaast is hij vaak voorzien van een lichte kleur. Denk hierbij aan wit, zandkleuren of pastelkleuren. De SerreSpecialist vindt het belangrijk dat de serre goed aansluit bij het woonhuis, daarom maken wij alleen unieke maatwerk serres. Een serre bij een landelijk huis is een mooie combinatie.

Serre landelijk voordelen

De serre landelijk is een goede investering. Een serre zorgt namelijk voor een waardestijging van uw huis. Dat komt doordat er een aantal vierkante meter aan het huis wordt toegevoegd. Daarnaast is een serre landelijk erg luxe, vooral als u er nog een lichtstraat aan toevoegt. Verder zijn de extra meters erg voordelig en kunt u de serre vullen zoals het u goed uitkomt. U kunt er bijvoorbeeld een extra zitruimte van maken, maar ook een kantoor of zelfs een slaapkamer.

Overige stijlen serre

Naast de serre landelijk zijn er nog meer stijlen. De stijlen zijn het begin van het ontwerp. Vervolgens mag u de serre aanpassen op alle gebieden en er zelfs toebehoren aan toevoegen. Volgens De SerreSpecialist horen alle serres het karakter van het huis over te nemen. Daarom zijn er bij ons geen standaard afmetingen of formaten te vinden. Elke serre wordt apart ontworpen, zodat wij u kunnen voorzien van de perfecte toevoeging van uw huis.

– Serre klassiek
– Serre modern
– Serre luxe
– Serre exclusief

Contact

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Of bekijk de inspiratiepagina. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!