Serre renoveren

Met een luxe serre haalt u daglicht in huis. Daarnaast creëert een serre extra woonruimte. Het is een echte verrijking van uw woning! Is er iets aan uw huidige serre waar u De SerreSpecialist naar wilt laten kijken? Overweegt u bijvoorbeeld glazen schuifwanden te plaatsen, zodat u kunt genieten van het buitenleven als de zon ook maar even schijnt? Wij helpen u graag!

Serre renovatie

Naast het bouwen van exclusieve serre’s, renoveert De SerreSpecialist bestaande serre’s. Zijn er grote of kleine mankementen aan uw huidige serre waar u ons naar wilt laten kijken? Wij denken graag met u mee. Ook voor het vervangen van glas kunt u bij ons terecht. Zo herstellen wij uw serre, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw ruime woning.

Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 4

Nieuwe serre aan laten bouwen

Overweegt u om een compleet nieuwe serre aan te laten bouwen? De vakmensen van De SerreSpecialist denken graag met u mee. Het is essentieel dat uw serre aansluit op de stijl van uw woning. Vaak adviseren wij om een lichtstraat in uw serre te laten plaatsen. Dit maakt u woning nog lichter. Zo levert een zadeldak met wolfseinden een maximale lichtopbrengst dankzij de vier glazen zijdes.

Aanbouw met lichtstraat

Lange levensduur en hoogwaardige materialen
Onze serre’s (ver)bouwen wij uitsluitend van kwalitatief en duurzaam hout. Het voordeel van hout is dat uw serre in alle kleuren geschilderd kan worden en een lange levensduur heeft. Ook biedt hout vele mogelijkheden om uw serre in de stijl van uw woning te bouwen. Onze serre’s onderscheiden zich in kwaliteit: wij investeren in hoogwaardige materialen zodat u jarenlang geniet van uw serre!

Serre renoveren door De SerreSpecialist

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst uw geïsoleerde serre. Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe serre.

Laat u inspireren voor de renovatie van uw serre

Een serre is een echte verrijking van uw woning. Overweegt u uw serre te laten renoveren? Dan is inspiratie altijd welkom. Bekijk onze gerealiseerde projecten.