Is een serre koud in de winter? 

Wij krijgen regelmatig de vraag of een serre koud is in de winter. Lees verder voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie.

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Is een serre koud in de winter? 

Wij krijgen regelmatig de vraag of een serre koud is in de winter. Dit komt omdat een serre vaak verward wordt met een veranda. Er zit een groot verschil tussen deze twee en de temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. De vraag wordt dus terecht gesteld.

Het antwoord hierop is gelukkig: nee, een serre is in de winter niet koud. De serre wordt bij uw huis ingebouwd, dit betekent dat de serre dezelfde temperatuur heeft als uw woonkamer of keuken. Dankzij de hoge isolatiewaarden van de serre kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

Klassieke serre met lichstraat, openslaande deuren en een open haard

Een serre in de winter 

In de winter geniet u net zoveel van de serre als in de andere seizoenen. Denk hierbij aan knusse sfeer verlichting op donkere middagen, een luxe fauteuil met warme dekens of het uitzicht op een witte tuin. Een serre is in de winter dus juist de plek van warmte en gezelligheid!

Klassiek, Luxe Klassieke serre met harmonicadeuren bij een klassieke huis

Klassieke serre in Bloemendaal

Modern Moderne serre met lichtstraat te Maastricht

Moderne serre met lichtstraat in Maastricht 

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten

Wij bouwen uw luxe serre met een goede isolatie, zo kunt u elk seizoen gebruik maken van uw serre. Een serre is bij ons dan ook een aan- of uitbouw.

Klassieke serre met harmonicadeuren te Bloemendaal

Meer weten over onze serres?

Wilt u meer weten over serres? Neem dan contact op met De SerreSpecialist. Wij monteren alle serres op maat, waardoor de serre precies bij de stijl en sfeer van uw huis past. De SerreSpecialist gaat met u in gesprek, waarin u uw wensen en smaak duidelijk maakt. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp aan de hand van uw wensen.

Neem contact op