Exclusieve Houtbouw op Maat

Wilt u uw woonhuis verlengen met een extra serre op maat? Haal uw tuin naar binnen met een serre. De SerreSpecialist ontwerpt graag uw droomserre naar wens.

Stijlen serre

Een serre is in verschillende stijlen te bouwen: landelijk, modern, exclusief, luxe en klassiek. Al deze stijlen zijn geheel op maat te maken zodat u uw droom buitenverblijf kunt creëren.

Een Serre biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. U bepaalt zelf de indeling, afmetingen en natuurlijk de uitstraling van de serre. Houdt wel rekening met de stijl en het type huis waar u in leeft. De meeste serres worden aan de achterkant van een huis gebouwd. Bij tussenwoningen of twee-onder-een-kap woningen zijn serres voornamelijk aan de achterkant van de woning bevestigd. Serres aan de voorkant van het huis komen het meest voor bij vrijstaande huizen of boerderijen. Als u een tussenwoning of een kleine tuin hebt, is een kleine serre geschikt.

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt! Volledig in de stijl van uw woning. 
of

  Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 4

Serre: Extra wooncomfort

Een serre met een licht kleurenpallet benadrukt de lichtinval en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis wordt betrokken. Kijk uit op een prachtig stukje tuin terwijl u heerlijk overdekt zit. Een serre kunt u voor veel mogelijkheden gebruiken. U kunt de serre gebruiken als een extra woonkamer of een extra eetkamer. Ook kunt de serre inrichten als hobbykamer, tuinkamer, werkkamer, een speelkamer voor de kinderen of bijvoorbeeld om tomaten of andere groente te kweken.

Landelijk serre

In landelijke serres vindt u vaak een combinatie van hout en glas. Hout-elementen zorgen voor een landelijke uitstraling. Een landelijke serre is vaak gemaakt van Douglashout of onbehandeld duurzaam eikenhout. Lichte kleuren zoals zandkleuren, gebroken wittinten, aardekleuren en pastel kleuren maken de landelijke omgeving helemaal compleet.

Klassieke serre

De elegante, luxe, rustieke en tijdloze klassieke stijl geeft een authentieke uitstraling aan uw woonhuis. De klassieke serre kan van verschillende materialen worden gemaakt, denk aan glas, metaal, hout, of een combinatie van hout en glas. Het nostalgische uiterlijk, geeft de klassieke serre een romantische, warme sfeer. Antieke meubels, kroonluchters en stevige gordijnen maken de klassieke serre compleet.

Moderne serre

De strakke uitstraling van de moderne serre sluit perfect aan bij een nieuwbouw woning. Maar ook bij andere woningen kan een moderne serre mooi staan. Natuurlijke kleuren zoals grijs, antraciet, wit en naturel pasteltinten worden vaak gebruikt bij een moderne serre. Een moderne serre is vaak voorzien van strakke meubels, openslaande deuren of tuindeuren die in verbinding staan met de moderne serre en een natuurstenen of houten vloeren. De moderne serre is van verschillende materialen te maken zoals: kunststof, aluminium, metaal of glas. Een moderne serre is volledig op maat te bouwen.

Luxe serre

Een luxe serre biedt een hoop extra mogelijkheden. Een luxe serre kunt u voorzien van een lichtstraat, elektrische schermen, gietenvloer en nog veel meer. De luxe serre kan zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is, dit maakt de luxe serre een stuk opener en lichter. Op het gebied van verlichting en verwarming kunnen er allerlei toevoegingen gedaan worden. Denk aan een haard, kachel of vloerverwarming.

Contact met de SerreSpecialist

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!