Toebehoren

Bent u op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor uw veranda, serre of buitenverblijf? Wij bieden verschillende producten aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden, een elektrisch zonnescherm, een lichtstraat of kachels?

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn een goede oplossing om comfortabel buiten te zitten.  De glazen schuifwand zorgt voor meer comfort onder uw terrasoverkapping, veranda of serre. De glazen schuifwand kan worden voorzien van tochtstrippen, voor extra comfort. In het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven. Een klein zonnetje zorgt al voor een heerlijke warmte, waardoor u het buitenseizoen enorm kunt verlengen.

Elektrisch zonnescherm

Een elektrisch zonnescherm zorgt ervoor dat u lekker in de schaduw kunt zitten én dat uw meubilair wordt beschermd. De volledige cassette zit onzichtbaar weggewerkt in het plafond, waardoor het geheel een superstrakke uitstraling krijgt. Met een druk op de knop kunt u een zij- of voorwand dicht laten zakken met een zonwerend doek. Hierdoor kunt u uw veranda bij verschillende windrichtingen toch gebruiken, omdat het de mogelijkheid biedt om uit de wind te zitten. Ook is het mogelijk om de screen uit te voeren in doorzichtig zeildoek. Hierdoor zit u uit de wind, maar behoudt u het licht en het zicht naar buiten.

Schuifpui

Laat de grens tussen buiten en binnen vervagen met een schuifpui in uw serre. Door al het glas komt er enorm veel daglicht en warmte van de zon uw huis binnen, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op uw tuin. 

Kachels en open haarden

Wij van De SerreSpecialist bieden verschillende soorten verwarmingen, zoals haarden en kachels aan. Wij kunnen de verwarming tijdens de bouw, na de bouw of op een ander moment plaatsen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren.

Mocht u meer willen weten, dan kunt u uiteraard advies aanvragen, we komen graag bij u langs. Wilt u alvast een vrijblijvende offerte? Vraag dan nu uw offerte aan.