Een luxe tuinserre is een geweldig verblijf aan uw woning. Het vergroot de ruimte in uw woning en het geeft u de mogelijkheid om het buitenleven naar binnen te halen. Een serre kenmerkt zich door veel natuurlijk licht, dat vergroot uw woongenot! Een tuinserre bouwen we voornamelijk vast aan een woning, waardoor u vanuit de serre zo uw tuin instapt. Het is ook mogelijk om een vrijstaande serre in uw tuin te bouwen.

Exclusieve serre te Joppe-002

Hoogwaardige tuinserres

De SerreSpecialist bouwt al meer dan tien jaar luxe serres en andere buitenverblijven. Al onze serres zijn van hoogwaardige kwaliteit, mede omdat we vrijwel iedere serre van hardhout maken (eventueel in combinatie met andere materialen). We bouwen niet zomaar een standaard tuinserre voor u, maar een unieke serre die is uitgewerkt tot in de kleinste details door onze tekenaar én vakspecialisten. Uiteraard worden al uw wensen hierin meegenomen. Niets is voor ons te gek of te exclusief. We denken graag met u mee.

Stijlen tuinserre

Over het algemeen kunnen we onze serres indelen in verschillende stijlen, zoals landelijk, modern, klassiek of exclusief. In realiteit zien we ook vaak dat een serre een combinatie bevat van verschillende stijlen. Het maakt De SerreSpecialist niet uit hoe groot óf klein uw serre wordt. We kunnen vrijwel alles maken en vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent! Alle toebehoren voor uw serre kunnen we ook leveren. Denk dan aan een vloer, openslaande deuren of stalen kozijnen. Maar ook een haard of kachel kunnen we voor u inbouwen. Zo heeft u voor de creatie van uw gehele tuinserre maar één aanspreekpunt.

Wij realiseren uw droomserre

Wilt u graag dat wij uw droomtuinserre realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat klaar om u te voorzien van advies. Ook kunt u direct vrijblijvend een prijs opvragen.