Luxe terrasvloeren

Het belang van een vloer bij een serre of terras wordt vaak onderschat. De hele uitstraling van uw serre verandert met de aanleg van een vloer. Dit kan ten goede zijn wanneer u de juiste vloer kiest. Daar helpen we u dan ook graag mee. De SerreSpecialist heeft diverse materiaalsoorten in haar assortiment. Deze vloersoorten hebben elk hun unieke eigenschappen en zijn daarmee geschikt voor iedere serre. Wenst u een terrasvloer die onderhoudsarm is of een lange levensduur heeft? Samen met u creëren wij een heerlijk terras waar u zorgeloos van kunt genieten.

Hardhout of houtcomposiet

Een veel gekozen terrasvloer is een hardhouten vlondervloer. Hardhout is namelijk bijzonder stevig en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Wanneer de terrasvloer niet wordt behandeld met vernis ontstaat er na verloop van tijd een mooie vergrijsde look. Wanneer u een vloer wilt die zijn kleur behoudt, kunt u kiezen voor houtcomposiet. Doordat kunststof en hout zijn samengeperst, heeft het ook veel minder onderhoud nodig dan hardhout.

Keramische terrastegels

Keramiek leent zich heel goed als buitenvloer. Keramische terrasvloeren bestaan namelijk uit hard gebakken klei. Hierdoor zijn ze gehard, kleurecht en minder krasgevoelig. Daarnaast zijn keramische tegels duurzaam en gaan langer mee dan andere (natuur)steensoorten. Bij keramische vloertegels is er ook een ruime keuze mogelijk uit kleuren en motieven, wat een leuke en vrolijke uitstraling geeft. De keramiektegels kunnen in diverse groottes geleverd worden en op een speelse manier gelegd worden voor een mooi effect. Een keramische tegelvloer staat garant voor een luxe en vrolijk uitziende serre!

Nog meer mogelijkheden!

En er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Keralit vloertegels? Een landelijke vloer met klinkers behoort ook tot de mogelijkheden.

Welk type terrasvloer u ook kiest, onze terrasvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden met vakmanschap gelegd door onze ervaren monteurs. Zoekt u hulp bij uw keuze? Neem dan contact met ons op. Onze vakspecialisten staan voor u klaar!