300
Tevreden klanten

Contact

Om u luxe serre te ontwerpen nemen we graag uw wensen door tijdens een persoonlijk gesprek. Graag komen wij voor deze afspraak bij u thuis langs, zodat wij een duidelijk beeld van uw tuin, huis en leefomgeving krijgen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan door ons contactformulier in te vullen of een telefonische afspraak te maken.
Werkwijze
Werkwijze Serrespecialist

Ontwerp

Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens maken we een ontwerp op basis van uw wensen, tuin en woonhuis. Als alle gegevens bekend zijn gaat onze ontwerper aan de slag om een uniek ontwerp te maken.

Offerte

Als het ontwerp van uw luxe serre staat, kunnen we een gespecificeerde offerte voor u opstellen. U komt nooit voor onverwachte verassingen te staan, omdat onze offerte duidelijk en realistisch is. We nemen vervolgens contact met u op om de tekening en de offerte samen te bespreken. Als u helemaal tevreden bent over de tekening en de offerte dan kunnen we beginnen met de montage van uw droomserre!

Montage

We bereiden zoveel mogelijk onderdelen van de serre in onze werkplaats voor. Op deze manier zijn we goed voorbereid en kunnen we meteen beginnen met het plaatsen van uw serre. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat uw locatie bouwrijp is. Indien nodig kunnen ze ook een fundering storten.

Oplevering

Gefeliciteerd met uw luxe serre! Richt uw serre naar eigen ideeën in en geniet van extra wooncomfort. Om erachter te komen of uw serre geheel naar wens is, nemen we contact met u op. Mocht er iets zijn, dan bespreken we dat graag me u. Wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent!
Luxe serre