Uw aannemer voor serrebouw

Wanneer u kiest voor een serre van De SerreSpecialist bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Wij bouwen uw serre van A tot Z!

Voorbeeld van een glazen schuifpui in een serre op maat

Serre zelf bouwen of laten bouwen door ervaren serrebouwers?

De beslissing tot het plaatsen van een serre is enkel het begin van een flinke onderneming. Na deze beslissing moeten er veel keuzes gemaakt worden. Deze keuzes betreffen niet alleen het uiterlijk van de serre, maar ook de keuze voor de aannemer of de beslissing om de serre zelfstandig te realiseren.
Er komt echter veel kijken bij het realiseren van een serre en het is erg belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Zorg er dus altijd voor dat u met ervaren serrebouwers in zee gaat, of dat u zelf genoeg verstand heeft van het aanbouwen van een serre.

Serre laten bouwen 

De SerreSpecialist kan de serre van uw dromen ontwerpen en vervolgens voor u bouwen. Onze serrebouwers beschikken over ruime ervaring en zijn zeer bedreven in het vakkundig opbouwen van een serre. Iedere wens die u heeft kan vervuld worden door onze vakmensen. Het laten bouwen van een serre geeft u als eigenaar dan veel rust. De werkzaamheden worden van begin tot eind voor u geregeld en u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Natuurlijk wordt u door de vakmensen van De SerreSpecialist goed op de hoogte gehouden, zodat u onderdeel bent van het proces. Wanneer u uw serre door ons laat realiseren kunt u rekenen op een goede werkvoorbereiding, zodat onze timmermannen goed voorbereid aan de slag kunnen gaan. Zo wordt u serre in relatief korte tijd gerealiseerd door onze ervaren serrebouwers.

Serre met schuifpui

De SerreSpecialist levert het totaalpakket

Wanneer u kiest voor een samenwerking met De SerreSpecialist bent u ervan verzekerd dat u geen omkijken heeft naar de bouw van de serre. De SerreSpecialist regelt met zijn eigen ervaren serrebouwers de bouw van uw serre namelijk van begin tot eind! Van het eerste idee en het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, alles wordt verzorgd door De SerreSpecialist. Onze klanten zijn vaak positief verrast door het feit dat wij ook met betrekking tot de toebehoren van de serre van alles voor u kunnen regelen. Wij huren hiervoor, wanneer dit nodig is, onderaannemers in. Zij verzorgen dan bijvoorbeeld de aanleg van de vloer, de elektriciteit of de zonwering.

Heeft u interesse in een samenwerking met De SerreSpecialist met zijn ervaren serrebouwers? Heeft u vragen over het plaatsen of laten plaatsen van uw eigen gewenste serre? Neem gerust contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zij denken graag met u mee!

Interesse in een adviesgesprek?

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld