Landelijke serre 

Wat maakt een serre tot een landelijke serre? En hoe richt je een landelijke serre in? Lees verder en ontdek of deze stijl u aanspreekt.

Klassieke serre te Den Haag

Wat is een landelijke serre?

In een landelijke serre vindt u vaak een combinatie van hout en glas. Hout elementen geven namelijk een landelijke en robuuste uitstraling aan uw serre. Een landelijke serre is vaak gemaakt van eikenhout, meranti of douglas hout.

Een serre van een landelijke stijl heeft veel karakteristieke details. Denk aan eiken balken constructies, betonnen sokkels of hardstenen poeren. Een landelijke serre past goed bij een boerderij, vrijstaande woning of woning met rieten dak. Kies voor ramen met roeden voor een traditionele landelijke serre of ga voor stalen kozijnen voor een modern touch.

Hoe richt je een landelijke serre in?

Een landelijke serre is vaak voorzien van lichte kleuren zoals taupe, licht bruin, gebroken wit en andere aardetinten. Heeft u liever wat meer kleur in uw inrichting? Kies dan voor rood, groen of blauw. Dat zijn ook kleuren die goed aansluiten bij deze stijl.

Een houten of stenen vloer past goed bij alle landelijke elementen van de serre. Qua meubels kunt u wederom weer kiezen voor hout of meubels van andere natuurlijke materialen zoals riet.

Welke vloer past bij een landelijke serre?

Een houten of stenen vloer past goed bij de uitstraling van een landelijke serre. Maar wij bieden nog veel meer mogelijkheden. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken.

Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie
Vloeren