De robuuste, stoere, luxe landelijke serre heeft een gezellige, rustige uitstraling. In landelijke serres vindt u vaak een combinatie van hout en glas. Een houten vloer, houten tafel en solide stoelen geven de landelijke serre een extra landelijk effect. Ook is een landelijke serre vaak voorzien van lichte kleuren zoals zandkleuren, gebroken wittinten, aardekleuren en pastel kleuren. Een landelijke serre is geschikt voor allerlei soorten woningen en is vaak gemaakt van Douglashout of onbehandeld duurzaam eikenhout. De steunbalken zijn vaak voorzien van eiken balkenconstructies, betonnen sokkels of hardstenen. Daarnaast biedt de serre landelijke stijl met haar karakteristieke details veel ruimte.

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt!

of

Exclusieve serre
Serre met lichstraat met zadeldak en wolfseinden

Extra wooncomfort
Kijk uit op een prachtig stukje tuin, terwijl u heerlijk overdekt zit. Een serre landelijke stijl kunt u voor veel mogelijkheden gebruiken. U kunt de serre met landelijke stijl gebruiken als een extra woonkamer of een extra eetkamer. Ook kunt u de serre inrichten als hobbykamer, tuinkamer, werkkamer, een speelkamer voor de kinderen of bijvoorbeeld om tomaten of andere groenten te kweken. De serre is in verschillende stijlen te bouwen: klassiek, modern, landelijk en luxe. Al deze stijlen zijn geheel op maat te maken zodat u uw droom buitenverblijf kunt creëren.

Waardestijging van uw woonhuis
Uw woonhuis krijgt een extra natuurlijke uitstraling met een landelijke serre. Een serre landelijke stijl is bovendien een goede investering, omdat het ten goede komt aan uw woonhuis. Uw woonhuis zal met een landelijke serre zeker in waarde stijgen.

Contact de SerreSpecialist

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!

Laat u inspireren door onze landelijke serre’s

Een landelijke serre van De SerreSpecialist geeft uw huis meerwaarde. Overweegt u uw serre of aanbouw te laten bouwen? Dan is inspiratie altijd welkom. Bekijk onze inspiratiepagina met vele landelijke serre’s. 

Al meer dan 100 buitenverblijven gebouwd!