Landelijke serre 

Een landelijke serre kenmerkt zich door houten elementen en veel glas. Een rustige uitstraling zorgt voor een serene sfeer. Lees verder en ontdek of deze stijl u aanspreekt.

Serre met landelijke details in Brielle

Wat is een landelijke serre?

Een landelijke serre is te herkennen door het gebruik van hout en de aanwezigheid van veel glas. De houten elementen geven de serre een landelijke en robuuste uitstraling. Dit wordt ook wel een Engelse serre genoemd.

Een serre in een landelijke stijl is voorzien van veel karakteristieke details. Denk hierbij aan houten balken, betonnen sokkels of hardstenen poeren. Door deze karakteristieke eigenschappen past een serre in landelijke stijl goed bij een oude boerderij, een vrijstaande woning of een woning met een rieten dak. Kies voor ramen met roeden voor een traditionele landelijke serre of ga voor stalen kozijnen wanneer u liever een modern element wilt toevoegen aan uw serre in landelijke stijl.

Een landelijke serre wordt gemaakt van eikenhout, meranti of douglas hout. Deze houtsoorten zijn stevig en duurzaam. Het hout is van hoge kwaliteit en kan ik in iedere gewenste kleur geschilderd worden. Voor een landelijke stijl kan dit wit of antraciet zijn, net wat past bij de woning. Of wordt het hout juist niet geschilderd, voor die typische landelijke uitstraling.

Advies opvragen voor een landelijke serre?
Landelijk Landelijke serre met harmonicadeuren

Landelijke serre in Wijk en Aalburg

Landelijk Serre met landelijke details in Brielle

Landelijk serre in Brielle

Landelijk Klassieke serre te Den Haag

Landelijke serre in Den Haag

Doe inspiratie op uit onze landelijke projecten

Bij ons krijgt u een maatwerk ontwerp geheel passend bij uw wensen én de woning. Bekijk onze gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van uw wensen.

Landelijke serre met lichtstraat en openslaande deuren in Wijk en Aalburg

Welk interieur past bij een landelijke serre?

Een landelijke serre wordt voornamelijk ingericht in lichte kleuren, zoals taupe, lichtbruin, gebroken wit en andere aardetinten. Maakt u liever gebruik van iets meer diversiteit aan kleuren in de inrichting? Kies dan voor rood, groen of blauw. Deze kleuren sluiten ook goed aan bij de landelijke stijl. Doe meer inspiratie op over de inrichting van een serre.

Meer weten over het plaatsen van een serre in landelijke stijl? Vraag onze brochure aan en laat u inspireren. Of bekijk hier een van onze landelijke projecten: een landelijke serre in Wijk en Aalburg. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord.

Welke vloer past bij een landelijke serre?

De vloer is een belangrijk onderdeel van een nieuwe serre. De keuze voor de vloer bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de stijl en de sfeer van de serre. Een houten of stenen vloer past goed bij de landelijke elementen van een serre in deze stijl.

Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie
Luxe serre met gietvloer en woonkeuken
Moderne serre in achtertuin

Welke andere stijlen serres zijn er?

Onze houten serres zijn uit te voeren in diverse stijlen. Zo kunt u kiezen voor modern, klassiek, luxe, industrieel of landelijk. De keuze voor een specifieke stijl is een heel belangrijke. De stijl van de serre bepaalt voor een groot gedeelte ook de manier van inrichten en het is natuurlijk belangrijk dat het uiterlijk van de serre aansluit bij de rest van uw woning.

Bekijk onze gerealiseerde projecten