De strakke uitstraling van de moderne serre sluit perfect aan bij een nieuwbouwwoning of een moderne vrijstaande woning. Natuurlijke kleuren zoals grijs, antraciet, wit en pasteltinten worden vaak gebruikt bij een moderne serre. Een moderne serre is vaak voorzien van strakke meubels, openslaande deuren of tuindeuren die in verbinding staan met de moderne serre en een natuurstenen of houten vloeren. De moderne serre is van verschillende materialen te maken zoals kunststof, aluminium, metaal of glas. Een moderne serre is volledig op maat te bouwen.

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt!
of

Moderne serre met stalen kozijnen

Extra wooncomfort met luxe moderne serre

Een moderne serre met een licht kleurenpalet benadrukt de lichtinval en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis wordt betrokken. Voor nog meer licht kunt u een lichtstraat laten plaatsen. Een serre kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Zo kunt u de moderne serre gebruiken als een extra woonkamer of een extra eetkamer. Ook kunt u de moderne serre inrichten als hobbykamer, tuinkamer, werkkamer, een speelkamer voor de kinderen. U heeft zelf vast ook genoeg ideeën over hoe u die extra ruimte wilt besteden!

Stijlen serres

De serre is in verschillende stijlen te bouwen: klassiek, modern, landelijk en luxe. Al deze stijlen zijn geheel op maat te maken zodat u uw droom buitenverblijf kunt creëren.

Wilt u uw woonhuis verlengen met een extra comfortabele ruimte? Haal uw tuin naar binnen met een moderne serre. De SerreSpecialist ontwerpt graag uw droomserre naar wens.


Contact

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en wordt uw droom werkelijkheid!

Wij hebben al meer dan 100 buitenverblijven gebouwd!