Moderne serre 

Wat maakt een serre precies tot een moderne serre? En hoe richt je deze het best in? In de afgelopen jaren hebben wij een mooi aantal moderne serres geplaatst met tevreden reacties als resultaat.

Harmonicadeuren

Een moderne serre; de kenmerken

De moderne serre is goed te herkennen aan de strakke uitstraling. Door deze strakke en minimalistische uitstraling past dit type aanbouw perfect bij een nieuwbouwwoning of een moderne woning. Bent u de eigenaar van een nieuwbouwwoning en wilt u investeren in een aanbouw van hoge kwaliteit voorzien van de hedendaagse trends? Kies dan voor een serre met een moderne uitstraling. Bij een moderne serre zal je niet snel golvende of sierlijke details zien. Indien er details aanwezig zijn, worden deze strak uitgevoerd.

Heeft u voorkeur voor een lichtstraat in uw serre? De strakke en rechte lijnen van onze lichtstraten passen perfect bij een moderne serre. Benieuwd naar het effect dat een lichtstraat geeft in uw serre? Bekijk dan deze luxe serre in Zwaanshoek.

Een serre in moderne stijl is net als de andere serres voorzien van grote raampartijen. Er is bij het gebruik van deze stijl ruime keuze in soorten deuren. Iedere deur die wij plaatsen kan in een strak design geleverd worden en past dus bij een moderne stijl. Kies bijvoorbeeld voor een harmonicadeur, openslaande deuren of een schuifpui. Al deze varianten zijn geschikt om te verwerken in de betreffende serre.

Luxe, Modern

Luxe serre in Zwaanshoek

Industrieel Schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Modern Moderne serre met lichtstraat te Maastricht

Moderne serre met lichtstraat in Maastricht 

Exclusief, Modern Stalen kozijnen

Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Modern Moderne serre in Rotterdam

Moderne serre in Rotterdam

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde projecten

Wij realiseren serres in verschillende stijlen. Bij ons maatwerk is alles mogelijk. Bekijk onze gerealiseerde projecten ter inspiratie.

Luxe serre te Haarlemmermeer

Advies in schilderwerk en vloer 

Een moderne serre wordt vrijwel altijd afgewerkt in antraciet of wit. Deze kleuren zijn rustig en passen goed bij de moderne stijl. De keuze voor de kleur wordt vaak bepaald aan de hand van de kleur van de bestaande kozijnen. Kies bij antracietkleurige of zwarte kozijnen voor een serre in de kleur antraciet en bij witte kozijnen voor een witte afwerking. Heeft u een andere kleur kozijnen? Dan zijn zwart en wit waarschijnlijk beiden goede opties. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee over een geschikte kleur.

Wat betreft de keuze voor de vloer kan er in een moderne serre bijvoorbeeld gekozen worden voor een gietvloer of een gevlinderde betonvloer. Maar ook de immens populaire visgraat staat prachtig in een strakke en minimalistische serre. Al deze vloeren zijn te combineren met strakke lijnen, en de kleuren antraciet en wit.

Harmonicadeuren

De inrichting van de moderne serre 

In een serre in moderne stijl zijn de kleuren groen, grijs, wit en beige goed op hun plaats. Daarnaast leent een serre in moderne stijl zich goed voor een ton sur ton look, waarbij gewerkt wordt met verschillende tinten van eenzelfde kleur. Denk hierbij aan geheel witte of complete grijze inrichting. De eerder genoemde kleuren zijn ook goed met elkaar te combineren. Wit en grijs in combinatie met zwart of antraciet geven een mooi contrast. Dit contrast is natuurlijk ook aan de brengen met meubels of accessoires in diverse kleuren.

Heeft u interesse in een moderne serre? Neem gerust contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Brochure

Doe meer inspiratie op uit onze online brochure

Overweegt u een moderne serre? In deze online brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw moderne serre op maat.