Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Tuinkantoor glas

Welke vloer past bij uw serre?

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is een bepalend voor de uitstraling van uw serre. Daar helpen we u dan ook graag mee. De SerreSpecialist heeft diverse materiaalsoorten in haar assortiment. Deze vloersoorten hebben elk hun unieke eigenschappen en zijn daarmee geschikt voor iedere serre. Wenst u een vloer die onderhoudsarm is of een lange levensduur heeft? Samen met u creëren wij een prachtige serre waar u zorgeloos van kunt genieten.

Het is niet mogelijk om een vloer los bij ons af te nemen. Wij bouwen graag een serre aanbouw voor u inclusief vloer.

Vloer in aanbouw

Tegelvloer

Een veel gekozen vloer voor in een serre is een tegelvloer. Denk bijvoorbeeld aan tegels in een houtlook of keramische vloertegels. Keramiek leent zich heel goed als buitenvloer. Keramische vloeren bestaan namelijk uit hard gebakken klei. Hierdoor zijn ze gehard, kleurecht en minder krasgevoelig. Daarnaast zijn keramische tegels duurzaam en gaan langer mee dan andere (natuur)steensoorten.

Bij keramische tegels is er ook een ruime keuze uit kleuren en motieven mogelijk. De keramische tegels kunnen in diverse groottes geleverd worden en op een speelse manier gelegd worden voor een mooi effect. Een keramische tegelvloer staat garant voor een luxe en vrolijk uitziende serre!

Luxe serre met kachel

Eindeloze mogelijkheden

Welke vloer past het beste bij uw wensen en woonsituatie? Wij ontzorgen u van A tot Z. Ook in de keuze van de vloer denken we met u mee. Wanneer u kiest voor tegels, kunnen wij die voor u leggen.

Naast tegels zijn er nog talloze andere mogelijkheden.Wat dacht u bijvoorbeeld van een eiken vloer? Een gevlinderde betonvloer, gietvloer, pvc, parket of laminaat? Het is allemaal mogelijk. Welke vloer u ook kiest, wij nemen het mee in ons ontwerp.

Neem contact op voor een adviesgesprek