Wat u moet weten voor de aankoop van een serre

Benieuwd naar meer informatie over onze serres? Hier vindt u meer inspiratie.

 • Inspiratie
  Klassieke serre te Zeist

  Inspiratie voor een serre

  Wanneer u op zoek bent naar een serre, kunt u nog wel eens verdwalen in de honderden mogelijkheden en stijlen waarin uw serre gebouwd kan worden. In dit artikel laten we u verschillende stijlen serres zien ter inspiratie.

 • Soorten aanbouw
  Moderne serre in Rotterdam

  Serre uitbouw

  Wilt u graag wat extra leefruimte aan uw woning toevoegen? Verhuizen is niet nodig wanneer u een serre uitbouw aan uw woning plaatst. Al meer dan tien jaar bouwt De Serre Specialist luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen.

 • Soorten aanbouw

  Serre aanbouw

  Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een aluminium, houten of kunststof aanbouw serre? Laat dan een luxe serre helemaal voor u op maat bouwen bij De SerreSpecialist.

 • Mogelijkheden, Soorten aanbouw
  Werkwijze

  Maken jullie ook vrijstaande serres?

  Een prachtige serre, los in uw eigen tuin. Wie droomt hier nu niet van? Laat dus een vrijstaande, luxe serre op maat bouwen in uw eigen tuin. De Serre Specialist bouwt uw serre vrijstaand of vast aan de woning.

 • Mogelijkheden, Soorten aanbouw
  Serre Overkapping

  Serre met overkapping: wat is er mogelijk?

  Bent u op zoek naar een luxe serre met overkapping? Dan bent u aan het juiste adres bij De SerreSpecialist. Al meer dan tien jaar maken we de meest hoogwaardige serres.

 • Inspiratie, Stijlen
  Luxe veranda

  Interesse in een luxe veranda?

  Liever toch geen serre maar een veranda? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Naast serres maken wij met De VerandaSpecialist ook maatwerk verandas.

 • Soorten aanbouw
  Schuifpui

  Kan een serre ook aan een tussenwoning?

  Vaak wordt gedacht dat je voor een serre een hele grote tuin nodig hebt, maar ook bij een tussenwoning is een serre een prachtige toevoeging aan uw woning.

 • Stijlen
  Klassieke serre te Den Haag

  Ambachtelijke serre van De SerreSpecialist

  Wij maken uw serre op ambachtelijke wijze: door echte vakmensen én met hoogwaardige materialen. In onze werkplaats in Barneveld maken wij alle voorbereidingen, daarna gaan we bij u thuis aan de slag met de realisatie van uw serre.

 • Werkwijze
  Projecten

  Wat zijn de kosten van een serre?

  Bij het oriënteren in de aanschaf van een serre is het ook belangrijk om na te denken over uw budget. Wat zijn uw wensen en hoeveel zijn de kosten daar ongeveer van?

 • Inspiratie
  Inrichting luxe serre

  Interieur: hoe richt ik mijn serre in?

  Of u nu al een serre heeft of aan het oriënteren bent, het is altijd leuk om na te denken over de inrichting! Wij geven u graag wat inspiratie over de functie van de serre en welke items hier bij passen.

 • Mogelijkheden, Werkwijze
  Vloeren

  Ik wil mijn serre laten renoveren

  Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van renoveren van serres? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van buitenverblijven.

 • Werkwijze
  Harmonicadeuren

  Wilt u een serre laten plaatsen?

  Een serre laten plaatsen? De SerreSpecialist bouwt graag uw luxe serre op maat. Al meer dan 10 jaar dé specialist in het plaatsen van serres.

 • Soorten aanbouw
  Wat is verschil tussen een serre en een tuinkamer

  Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

  De term serre en een tuinkamer worden nog wel eens door elkaar heen gebruikt. Maar wat is het verschil tussen deze twee?

 • Werkwijze
  Klassieke serre te Bussum

  Ik wil een serre laten bouwen: wat zijn de mogelijkheden?

  Wilt u een serre laten bouwen? Op zoek naar een serre van hoge kwaliteit? Bij de SerreSpecialist kunt u uw serre helemaal op maat laten bouwen. Lees meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

 • Soorten aanbouw
  Glazen schuifwanden

  Wat is het verschil tussen een serre en een veranda?

  Lange zomerse dagen buiten zitten is heerlijk en eigenlijk wilt u dat het hele jaar door. Bij De SerreSpecialist helpen wij u graag aan een heerlijke warme plek waar u altijd kunt zitten.

 • Inspiratie, Mogelijkheden

  Is een serre koud in de winter?

  Wij krijgen regelmatig de vraag of een serre koud is in de winter. Lees verder voor meer informatie.

 • Soorten aanbouw, Werkwijze
  Openslaande deuren

  Op zoek naar een serre aan huis?

  Wij bouwen uw serre aan huis. Zo heeft u extra leefruimte en kunt u genieten op het uitzicht op uw tuin. Onze goed geïsoleerde serres zijn een echte toevoeging aan uw huis!

 • Mogelijkheden, Soorten aanbouw
  Klassieke serre te Amsterdam

  Serre op maat: ontdek de mogelijkheden

  Ontdek de mogelijkheden van een serre op maat. Een serre die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Dat is kenmerkend voor De SerreSpecialist. Lees meer over de mogelijkheden van maatwerk en over onze werkwijze.

 • Mogelijkheden
  Industriele serre in Haarlem

  Serre met schuifpui

  Wilt u graag wat extra ruimte aan uw woning toevoegen? Denk dan eens aan een serre aanbouw met schuifpui. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos bij de SerreSpecialist.

 • Inspiratie, Mogelijkheden, Stijlen
  Klassieke serre te Den Haag

  Glazen serre

  Een luxe glazen serre biedt optimaal woongenot, dankzij de vele ramen geniet u van veel natuurlijk daglicht. De SerreSpecialist bouwt graag uw glazen serre op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw woning.

 • Stijlen
  Exclusieve serre

  Exclusieve serre

  Wilt u uw woonhuis verlengen met een exclusieve serre? De SerreSpecialist ontwerpt graag uw exclusieve serre volledig naar wens.

 • Stijlen

  Luxe serre

  Een luxe serre is niet alleen voor u op maat gemaakt, maar is ook van alle gemakken voorzien. Daarbij kunt u denken aan een lichtstraat, elektrische schermen, gietvloer en nog veel meer.

 • Stijlen
  Projecten

  Klassieke serre

  Wat is een klassieke serre? Bij welke type woning past een klassieke serre? En hoe richt je een klassieke serre in? Lees verder om inspiratie op te doen voor uw maatwerk serre.

 • Stijlen

  Landelijke serre

  In een landelijke serre vindt u vaak een combinatie van hout en glas. Hout elementen geven een landelijke en robuuste uitstraling aan uw serre.

 • Stijlen
  Luxe serre te Haarlemmermeer

  Moderne serre

  Wat kenmerkt een moderne serre? En hoe kunt u het beste een moderne serre inrichten? Lees verder ter inspiratie. Op zoek naar persoonlijk advies? Vraag een adviesgesprek aan met een van onze verkoopadviseurs.

 • Mogelijkheden
  Glazen schuifwanden

  Glazen schuifwanden

  Een serre met een glazen schuifwand maakt dat u optimaal van uw serre kunt genieten. Met deze variant op de meer traditionele schuifpui wordt het verschil tussen binnen en buiten wel heel klein.