De elegante, luxe, rustieke en tijdloze klassieke serre geeft een authentieke uitstraling aan uw woonhuis. Een klassieke serre kan deze uitstraling alleen maar vergroten! Onze klassieke serres worden van verschillende materialen gemaakt: glas, metaal, hout of een combinatie van hout en glas. Hout is licht van gewicht, sterk, duurzaam, isolerend en geschikt voor het bouwen van klassieke serres. Kies uit verschillende soorten hout: eikenhout, geïmpregneerde hout, Douglas, naaldhout of een ander soort hout naar wens.

De jaren 30 stijl geeft de serre klassiek een romantische, warme sfeer. Antieke meubels, kroonluchters en stevige gordijnen maken de klassieke serre compleet. Natuurlijk kunt u ook voor een moderne aankleding kiezen, om voor een speels contrast te zorgen. De serre is vaak voorzien van een zadeldak op hoge puien, een waaierdak of robuuste balken die door middel van traditionele verbinding aan elkaar zijn verbonden. Belangrijk is dat zelfs de kleinste details van het klassieke uiterlijk perfect bij uw woonhuis aansluiten!

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt!
of

Klassieke serre headerfoto

Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 4

Extra wooncomfort

Een serre met een licht kleurenpalet benadrukt de lichtinval en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis word betrokken. Kijk uit op een prachtig stukje tuin terwijl u heerlijk overdekt zit. Ultiem comfort, waarvan u niet wist dat u het miste. Met nog meer licht door de glazen schuifwanden of juist de schaduw van het elektrische zonnescherm, kiest u zelf voor uw perfecte serre klassiek.

Serre op maat stijlen:

Een serre wordt gemaakt volgens uw wensen. Liever een andere stijl dan serre klassiek? Bekijk ze hier en laat u adviseren wat het best bij de stijl van uw woning past!

Contact de SerreSpecialist

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een prachtig buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!