Industriële serre

Eén van de meest gewilde serres van het moment zijn de serres in industriële stijl. De industriële stijl is de laatste jaren erg in trek in de woonwereld en deze trend zet zich duidelijk door onze gerealiseerde serres.

Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

De industriële serre: een populaire keuze

De industriële serre kenmerkt zich door het gebruik van stoere kleuren en materialen. Zo zie je veel zwart- en grijstinten. Ook metalen zoals koper en staal worden veelvuldig gebruikt in de industriële stijl. In onze serres is dit onder andere terug te zien in de kozijnen die wij plaatsen. De SerreSpecialist creëert hiervoor steellook kozijnen. Deze kozijnen hebben de look en feel die past bij de industriële stijl maar zijn gemaakt van een duurzame hardhout. Door de slanke uitvoering van deze kozijnen wordt er een industriële uitstraling  gegeven aan uw serre, maar profiteert u van de best mogelijke isolatie!

Steellook kozijnen en deuren fungeren als ware eyecatcher in uw serre. Het minimalistische uiterlijk van deze smalle kozijnen zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Industrieel, Luxe Industriele serre in Rhoon

Industriële serre in Rhoon

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Industrieel Industriële uitbouw met schuifpui

Industriële serre in Capelle aan de IJssel

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Industrieel Industriële serre met zinken boeilijst

Industriële serre met zinken boeilijst

Industrieel Tuinkamer industrieel zwolle

Industriële tuinkamer in Zwolle

Doe inspiratie op in onze gerealiseerde industriële serres

Bent u op zoek naar inspiratie voor de door u gewenste serre? Op onze website vindt u veel afgeronde projecten met foto’s en informatie.

Industriële serre met schuifpui

Het inrichten van de industriële serre

Een ander kenmerk van een steellook serre is het gebruik van grote raampartijen. Vaak wordt er gekozen voor het gebruik van een schuifpui of andere soort glazen wand. Denk hierbij aan openslaande deuren of de, volledig te openen, harmonicadeuren. Dit betekent dat een industriële serre beschikt over veel licht. Door de ruime lichtinval kunt u in uw inrichting zonder problemen kiezen voor donkerdere kleuren.

Het industriële gevoel van uw nieuwe serre kunt u gemakkelijk doortrekken in uw woning. Kies voor natuurlijke kleuren, met zwarte stalen accenten. Ook leer, diverse groentinten en rotan stoelen vinden hun plek goed in een industrieel interieur. Kies bij een serre in de industriële stijl voor een minimalistische inrichting. Grote planten passen zijn prima toevoeging in deze stijl.

Meer lezen over het inrichten van een serre?
Moderne serre met luxe inrichting een lichtstraat en schuifpui

De isolatie van een industriële serre

De kenmerkende grote raampartijen van de industriële serre kunnen ten koste gaan van een goede isolatie. Het creëren van een behaaglijke leefomgeving en het drukken van de stookkosten zijn dan goede redenen om dit te voorkomen. De vakmensen van De Serrespecialist hebben veel ervaring met het zorgen dat uw serre beschikt over een goed isolatie. Dit realiseren wij door het gebruik van materialen in goede kwaliteit.

Onze hardhouten kozijnen zorgen voor een goede isolatie. Hardhout is namelijk in de basis een warm product. Daarnaast zorgen wij altijd voor een goede vloer- en dakisolatie. Ook de kwaliteit van het glas is hier heel belangrijk. Wij werken altijd met dubbele of zelfs triple beglazing. Zo bent u niet alleen verzekerd van een prachtige industriële serre, maar ook een goede geïsoleerde serre.

Magazine De SerreSpecialist

Op zoek naar meer stijl inspiratie?

Vraag onze online brochure aan voor meer gerealiseerde projecten. Ook vindt u hier meer informatie over onze werkwijze. Maak kennis met De SerreSpecialist!