Wij ontwerpen uw serre in elke stijl naar wens

Wilt u uw woonhuis verlengen met een serre op maat? Wij hebben ervaring met het ontwerpen en realiseren van serres in veel verschillende stijlen. Van een landelijke serre tot een luxe serre.

Moderne serre aan huis in Lelystad

Wij maken uw serre op maat

Een serre biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenzijde van het huis. Bij ons bepaalt u zelf de indeling, afmetingen en natuurlijk de stijl van uw serre. Houdt wel rekening met de stijl en het type huis waar u in leeft, want niet elke stijl serre past bij elke woning. Op zoek naar advies hierover? Wij denken graag met u mee!

Een serre vergroot de lichtinval in huis en zorgt ervoor dat de tuin bij het huis wordt betrokken. Kijk uit op een prachtige tuin terwijl u heerlijk in uw serre zit. Een serre kunt u voor veel mogelijkheden gebruiken. U kunt de serre gebruiken als zithoek of eetkamer. Ook kunt de serre inrichten als zithoek, hobbykamer, tuinkamer, thuiskantoor of een kinderspeelkamer. Wij ontwerpen uw serre geheel naar wens!

Serre met landelijke details in Brielle

Welke stijl serre sluit het beste aan bij uw woning?

Wilt u uw woonhuis vergroten met een serre op maat? De SerreSpecialist ontwerpt graag uw serre in elke stijl naar keuze. Wanneer de serre aansluit op de stijl van uw woning ontstaat een prachtig geheel. Een serre is in verschillende stijlen te bouwen. Denk aan landelijk, modern, exclusief, luxe, en klassiek. Vaak bestaat een serre uit een combinatie van stijlen. Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten en ontdek welke stijl u het meeste aanspreekt.

 

Klassiek Klassieke serre in Huis ter Heide

Klassieke serre in Huis ter Heide

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Modern serre lelystad

Moderne serre in Lelystad

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Landelijk Serre met landelijke details in Brielle

Landelijk serre in Brielle

Exclusief, Modern Gastenverblijf met stalen kozijnen

Exclusief gastenverblijf in Hoogland

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Bekijk de verschillende stijlen serres

Neem een kijkje tussen de verschillende stijlen serres die wij gerealiseerd hebben en ontdek wat u het meeste aanspreekt.

Adviesgesprek De SerreSpecialist

Op zoek naar advies over de stijl van uw serre?

De SerreSpecialist ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk buitenverblijven in elke stijl naar keuze. Zoekt u een unieke serre, veranda of een uniek tuinatelier? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtig onderkomen dat volledig in uw leefomgeving past. Neem contact op om een adviesgesprek in te plannen. Zo kunt u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven!

Adviesgesprek aanvragen