Hoe gaan wij te werk?

Lees hier meer over onze werkwijze, zodat u weet wat u van ons kan verwachten. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij bieden.

Adviesgesprek De SerreSpecialist

Vraag een adviesgesprek aan

Een maatwerk ontwerp vraagt om een persoonlijke aanpak. Wij komen graag langs voor een adviesgesprek aan huis. Zo bespreken wij uw wensen en krijgt de verkoopadviseur een goede indruk van uw leefomgeving, woonhuis en tuin.

Om een afspraak te maken kunt u het contactformulier op onze website invullen. Of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Serre ontwerp

Wij ontwerpen uw unieke serre

Na het adviesgesprek ontvangt u van de verkoopadviseur een gedetailleerde offerte. Vervolgens gaat één van onze tekenaars aan de slag met een ontwerp op basis van uw wensen en de stijl van de woning. Op het 3D ontwerp vindt u uw woning met maatwerk serre. Zo heeft u van tevoren een goed beeld van het eindresultaat.

Personeel De SerreSpecialist

Onze timmermannen bouwen uw serre!

We bereiden zoveel mogelijk onderdelen van de serre in onze werkplaats voor. Op deze manier zijn we goed voorbereid en kunnen we meteen beginnen met het plaatsen van uw serre. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat uw locatie bouwrijp is. Indien nodig kunnen ze ook een fundering storten.

Luxe serre met harmonicadeuren

Uw serre wordt opgeleverd

Gefeliciteerd met uw luxe serre! Richt uw serre naar eigen ideeën in en geniet van extra wooncomfort. Om erachter te komen of uw serre geheel naar wens is, nemen we contact met u op. Wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent!