Hoe gaan wij te werk?

Lees hier meer over onze werkwijze, zodat u weet wat u van ons kan verwachten. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij bieden.

Werkwijze

Vraag een adviesgesprek aan

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen komen wij graag langs voor een adviesgesprek aan huis. Zo krijgen wij gelijk een indruk van uw leefomgeving, woonhuis en tuin. Om een afspraak te maken kunt u het contactformulier op onze website invullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Harmonicadeuren

Wij ontwerpen uw unieke serre

Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens maken we een ontwerp op basis van uw wensen, tuin en woonhuis. Als alle gegevens bekend zijn gaat onze ontwerper aan de slag om een uniek ontwerp te maken.

Luxe serre te Haarlemmermeer

Onze offertes zijn helder en duidelijk

Als het ontwerp van uw luxe serre staat, kunnen we een gespecificeerde offerte voor u opstellen. U komt nooit voor verrassingen te staan, omdat onze offerte duidelijk en realistisch is. We nemen vervolgens contact met u op om de tekening en de offerte te bespreken. Als u helemaal tevreden bent over de tekening en de offerte dan kunnen we beginnen met de montage van uw luxe serre!

Over ons

De montage kan beginnen!

We bereiden zoveel mogelijk onderdelen van de serre in onze werkplaats voor. Op deze manier zijn we goed voorbereid en kunnen we meteen beginnen met het plaatsen van uw serre. Onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat uw locatie bouwrijp is. Indien nodig kunnen ze ook een fundering storten.

Luxe serre te Haarlemmermeer

Uw serre is af!

Gefeliciteerd met uw luxe serre! Richt uw serre naar eigen ideeën in en geniet van extra wooncomfort. Om erachter te komen of uw serre geheel naar wens is, nemen we contact met u op. Wij zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent!