Exclusieve serre

Wat is een exclusieve serre en hoe richt je die het beste in? Lees verder en doe inspiratie op voor uw exclusieve serre. Interesse in persoonlijk advies? Vraag een adviesgesprek aan.

Stalen kozijnen

Wat is een exclusieve serre?

Wilt u uw woonhuis verlengen met een exclusieve serre? De SerreSpecialist ontwerpt graag uw exclusieve serre volledig naar wens. De serre biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. Niet alleen is de uitstraling luxer, uw woonhuis zal met een serre ook daadwerkelijk in waarde stijgen. Dit komt doordat u meer vierkante meters hebt. Ook is de exclusieve serre uiteraard een luxe-item, wat uw woning extra waardevol maakt.

Wat onze serres exclusief maakt, is dat wij uw serre geheel op maat maken. Wij nemen al uw wensen mee en denken graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de serre voorzien van stalen kozijnen, harmonicadeuren, luxe haard en nog veel meer. Heeft u al voor ogen wat u met de serre wil gaan doen? Wordt het een loungeruimte, thuiskantoor, luxe eetkamer of hobbykamer? Als u dit weet, kunnen wij de serre zo ontwerpen dat het optimaal aansluit bij het beoogde doel.

Exclusieve serre

Hoe richt je een exclusieve serre in?

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen interieurstijl. Of u nu voor klassiek, industrieel of modern gaat, het past allemaal bij een exclusieve serre.

Een licht interieur met veel wittinten geeft een hele exclusieve look aan uw serre. Maar kleuren zoals groen, blauw, okergeel of cognac geven ook een hele chique uitstraling. Helemaal in combinatie met luxe materialen zoals fluweel en zijde of meubels met een goud- of zilverkleurige afwerking.

Uw wensen staan centraal Wij vertalen uw wensen naar
elk denkbare mogelijkheid.

Kwaliteit & kennis Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!