Exclusieve serre

Wat is een exclusieve serre? Wat maakt onze exclusieve serres uniek? Lees verder en doe inspiratie op voor uw exclusieve serre op maat.

Een industriële serre met zwarte ombouw en ramen

Wat is een exclusieve serre?

Wat onze serres exclusief maakt, is dat wij uw serre geheel op maat maken. Wij nemen al uw wensen mee en denken graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de serre voorzien van stalen kozijnen, harmonicadeuren, luxe haard en nog veel meer. Heeft u al voor ogen wat u met de serre wilt gaan doen? Wordt het een loungeruimte, thuiskantoor, luxe eetkamer of hobbykamer? Als u dit weet, kunnen wij de serre zo ontwerpen dat het optimaal aansluit bij het beoogde doel.

Niet alleen de binnenzijde heeft een exclusief karakter, met veel luxe accessoires en mogelijkheden. Ook de buitenkant heeft uniek en exclusief ontwerp. Uw serre wordt exclusief voor uw woning ontworpen. Wanneer u op zoek bent naar een serre die geheel voor u op maat wordt gebouwd, bent u bij ons aan het juiste adres. U zult bij ons geen standaard modellen vinden, enkel maatwerk. Wij bouwen uw serre geheel in de stijl van uw woning, tot in de kleinste details. Wanneer de serre niet meer te onderscheiden is van de woning, weten wij dat wij kwaliteit geleverd hebben.

Een klassieke serre gemaakt van hout

Waarom u het beste kunt kiezen voor een exclusieve serre?

Wilt u uw woonhuis verlengen met een exclusieve serre? De SerreSpecialist ontwerpt graag exclusieve serres volledig naar wens. De serre biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. Niet alleen is de uitstraling luxer, uw woonhuis zal met een serre ook daadwerkelijk in waarde stijgen. U voegt meer vierkante meters aan huis toe. Ook is een serre een luxe-item, wat uw woning extra waardevol maakt.

Exclusieve serre

Welk interieur past bij een exclusieve serre?

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen interieurstijl. Of u nu voor klassiek, industrieel of modern gaat, het is allemaal mogelijk met onze exclusieve serres.

Een licht interieur met veel wittinten geeft een hele exclusieve look aan uw serre. Maar kleuren zoals groen, blauw, okergeel of cognac geven ook een hele chique uitstraling. Helemaal in combinatie met luxe materialen zoals fluweel en zijde of meubels met een goud- of zilverkleurige afwerking. Het belangrijkste is dat u vol comfort kan genieten van uw gloednieuwe serre!

Meer lezen over het inrichten van een serre?
Magazine De SerreSpecialist

Vraag onze online brochure aan ter inspiratie

Overweegt u om te investeren in een serre aan uw huis? In deze online brochure ontvangt u handige tips & inspiratie voor uw exclusieve serre op maat.