Wilt u uw woonhuis verlengen met een exclusieve serre? Haal uw tuin naar binnen met een exclusieve serre. De SerreSpecialist ontwerpt graag uw exclusieve droomserre volledig naar wens. U bepaalt zelf de indeling, afmetingen en natuurlijk de uitstraling van de exclusieve serre. Houd hierbij wel rekening met de stijl en het type van uw woning. Daarnaast worden de meeste serres exclusief aan de achterkant van een huis gebouwd. Bij tussenwoningen of twee-onder-een-kapwoningen zijn serres ook voornamelijk aan de achterkant van de woning bevestigd. Exclusieve serres aan de voorkant van het huis komen het meest voor bij vrijstaande huizen of boerderijen. Uiteraard is een kleinere serre geschikt als u een tussenwoning of een kleine tuin hebt. De serre exclusief biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. Uw huis lijkt gelijk stukken groter!

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt!
of

Exclusieve serre te Zaandam-003

Schitterende exclusieve serre te Leimuiden-026

 

Extra mogelijkheden serre

Een exclusieve serre biedt een hoop extra mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld de exclusieve serre voorzien van een lichtstraat, elektrische schermen, gieten vloer en nog veel meer. Daarnaast kan de serre exclusief ook zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is. Ook kunnen er op het gebied van verlichting en verwarming allerlei toevoegingen gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan een haard, kachel, vloerverwarming of infraroodverwarming. Qua deuren zijn er ook uitgebreide mogelijkheden. Kiest u liever voor openslaande deuren, schuifdeuren of harmonicadeuren?

Waardestijging woning

Uw woonhuis krijgt een extra luxe uitstraling met een exclusieve serre. Maar niet alleen de uitstraling is luxer, uw woonhuis zal met een serre exclusief ook daadwerkelijk in waarde stijgen. Dit komt doordat u meer vierkante meters hebt. Ook is de serre exclusief uiteraard een luxe-item, waar mensen graag geld voor neerleggen.

Stijlen serres

De serre is in verschillende stijlen te bouwen: klassiek, modern, landelijk en luxe. Al deze stijlen zijn geheel op maat te maken zodat u uw droom buitenverblijf kunt creƫren.


Contact De SerreSpecialist

Laat de SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een unieke serre exclusief voor uw tuin komen bespreken. Op deze manier kunt u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw luxe dromen werkelijkheid! Neem contact op met de SerreSpecialist voor de bouw van uw exclusieve serre.