Exclusieve serre

Wilt u uw woonhuis verlengen met een extra comfortabele ruimte? Haal uw tuin naar binnen met een exclusieve serre. De SerreSpecialist ontwerpt graag uw exclusieve droomserre volledig naar wens. U bepaalt zelf de indeling, afmetingen en natuurlijk de uitstraling van de exclusieve serre. Houd wel rekening met de stijl en het type van uw woning. De meeste serres exclusief worden aan de achterkant van een huis gebouwd. Bij tussenwoningen of twee-onder-een-kapwoningen zijn serres ook voornamelijk aan de achterkant van de woning bevestigd. Exclusieve serres aan de voorkant van het huis komen het meest voor bij vrijstaande huizen of boerderijen. Als u een tussenwoning of een kleine tuin hebt, is een kleinere serre geschikt. De serre exclusief biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. Uw huis lijkt gelijk stukken groter!

Exclusieve serre te Zaandam-003Exclusieve serre te Zaandam-007Extra mogelijkheden serre

Een exclusieve serre biedt een hoop extra mogelijkheden. Een exclusieve serre kunt u voorzien van een lichtstraat, elektrische schermen, gieten vloer en nog veel meer. De serre exclusief kan zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is. Op het gebied van verlichting en verwarming kunnen er allerlei toevoegingen gedaan worden. Denk aan een haard, kachel, vloerverwarming of infraroodverwarming. Qua deuren zijn er ook uitgebreide mogelijkheden. Kiest u liever voor openslaande deuren, schuifdeuren of harmonicadeuren?

Waardestijging woning

Uw woonhuis krijgt een extra luxe uitstraling met een exclusieve serre. Maar niet alleen de uitstraling is luxer, uw woonhuis zal met een serre exclusief ook daadwerkelijk in waarde stijgen.

Stijlen serres

De serre is in verschillende stijlen te bouwen: klassiek, modern, landelijk en luxe. Al deze stijlen zijn geheel op maat te maken zodat u uw droom buitenverblijf kunt creëren.


Contact De SerreSpecialist

Laat de SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een unieke serre exclusief voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid! Neem contact op met de SerreSpecialist voor de bouw van uw exclusieve serre.