Serre met lichtstraat

Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

Wat is een lichtstraat?

Wilt u veel natuurlijk licht in uw serre? Dan is een ingebouwde lichtstraat een hele geschikte oplossing. Een lichtstraat bestaat uit rechthoekige ramen in het dak en heeft de vorm van een straat.

Een lichtstraat kan uit één glasplaat bestaan of meerdere zijden hebben. Een lichtstraat behoort tot ons specialisme, waardoor wij deze vakkundig plaatsen in uw serre.

Drie modellen lichtstraten

Wij maken drie soorten lichtstraten. Zo maken wij het luxe schilddak, dat een prachtige uitstraling heeft en zorgt voor een maximale lichtopbrengst. Of kiest u voor het stijlvolle zadeldak? Een zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Wanneer u op zoek bent naar een minimalistische look, kunt u het beste kiezen voor een lessenaar. Een lessenaarsdak bestaat uit vlak glas dat schuin gemonteerd wordt.

Naast uitstraling zit er ook verschil in de hoeveelheid lichtopbrengst die de verschillende lichtstraten geven. Zo hebben een zadeldak en schilddak vier schuine zijden, waardoor het licht verder in de woning reikt dan bij een lessenaar.

Een serre met lichtstraat

Al onze serres maken wij op maat. Zo heeft iedereen een unieke serre, compleet gebouwd naar uw wensen. De SerreSpecialist maakt een serre met lichtstraat aangepast op uw wensen.

U heeft zelf de keuze uit een materiaal, de afmetingen en eventuele toebehoren. Heeft u al een serre en bent u alleen op zoek naar een lichtstraat? Neem dan eens een kijkje bij onze collega’s van De Lichtstraat Expert.