Serre met lichtstraat

Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

Serre met lichtstraat

Wat is een lichtstraat?

Wilt u veel natuurlijk licht in uw serre? Wanneer een serre aan de woning gebouwd wordt, neemt de hoeveelheid daglicht af in de woning. Een ingebouwde lichtstraat is dan een hele geschikte oplossing.

Een lichtstraat bestaat uit rechthoekige ramen in het dak en heeft de vorm van een straat. Een lichtstraat kan uit één glasplaat bestaan of meerdere zijden hebben. Een lichtstraat behoort tot ons specialisme. Wij plaatsen deze vakkundig plaatsen in uw serre.

Lichtstraat modellen

Drie modellen lichtstraten

Wij maken drie soorten lichtstraten. Zo maken wij het luxe schilddak, dat een prachtige uitstraling heeft en zorgt voor een maximale lichtopbrengst. Of kiest u voor het stijlvolle zadeldak? Een zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Wanneer u op zoek bent naar een minimalistische look, kunt u het beste kiezen voor een lessenaar. Een lessenaarsdak bestaat uit vlak glas dat schuin gemonteerd wordt.

Naast uitstraling zit er ook verschil in de hoeveelheid lichtopbrengst die de verschillende lichtstraten geven. Zo hebben een zadeldak en schilddak vier schuine zijden, waardoor het licht verder in de woning reikt dan bij een lessenaar.

Serre met zwart schilddak

Een luxe serre met lichtstraat

Al onze serres maken wij op maat. Zo heeft iedereen een unieke serre, compleet gebouwd naar uw wensen. De SerreSpecialist maakt een serre met lichtstraat aangepast op uw wensen. U heeft zelf de keuze uit een materiaal, de afmetingen en eventuele toebehoren. Al meer dan tien jaar maken we de meest luxe buitenverblijven voor onze klanten op maat. Met onze specialisten wordt dit werk tot in de details uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een serre met lichtstraat te bespreken. We horen graag van u!

Heeft u al een serre en bent u enkel op zoek naar een lichtstraat? Neem dan eens een kijkje bij onze collega’s van De Lichtstraat Expert.

Vraag een adviesgesprek aan

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor bij uw maatwerk serre

De SerreSpecialist biedt nog veel meer extra opties aan voor een serre, waardoor ze uw luxe serre van A tot Z kan realiseren. U kunt hierbij denken aan het monteren van een elektrisch zonnescherm of het plaatsen van een kachel.

Elektrische schermen

Een serre laten bouwen met zonwering? Wij bouwen elektrische schermen in uw maatwerk serre. Het scherm is weggewerkt in het dak.

Meer informatie

Haarden en kachels

Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke toevoeging aan uw serre? Kies dan voor een haard of een kachel. Deze aangename toevoeging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw houtkachel in glazen serre. De keuze in haarden en kachels is gevarieerd.

Meer informatie

Harmonicadeuren

U wilt een serre laten bouwen, maar welke deuren passen er het beste bij? Openslaande deuren, vouwdeuren, harmonicadeuren… er is keus genoeg!

Meer informatie

Schuifpui

Laat de grens tussen buiten en binnen vervagen met een luxe schuifpui. Door het glas komt er veel daglicht naar binnen en geniet u van een prachtig uitzicht op uw tuin.

Meer informatie

Openslaande deuren

Een serre met openslaande deuren creëert een licht en open gevoel in uw woning. Door beide deuren te openen ontstaat er een mooie verbinding tussen buiten en binnen.

Meer informatie
Landelijke serre in Wijk en Aalburg
Serre met open haard
Serre met harmonicadeuren
Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui
Moderne serre aanbouw met openslaande deuren in Apeldoorn