Een kijkje in onze mogelijkheden voor uw maatwerk serre

Aan welke mogelijkheden moet u dan denken? Bijvoorbeeld voor welke deuren u wilt gaan, de toevoeging van een elektrisch zonnescherm, lichtstraat of kachels. De mogelijkheden zijn eindeloos bij onze maatwerk serres.

 • Landelijke serre in Wijk en Aalburg

  Elektrische schermen

  Een serre laten bouwen met zonwering? Wij bouwen elektrische schermen in uw maatwerk serre. Het scherm is weggewerkt in het dak.

 • Moderne serre met woonkamer en lichtstraat

  Lichtstraat

  Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

 • Moderne serre uitbouw in Hoofddorp

  Geïsoleerde serre

  Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

 • Gastenverblijf met stalen kozijnen

  Stalen kozijnen

  De industriële look is helemaal in. Zo ook stalen kozijnen. Met stalen kozijnen en deuren creëert u een stoere en strakke uitstraling in uw serre.

 • Moderne serre aanbouw met openslaande deuren in Apeldoorn

  Openslaande deuren

  Een serre met openslaande deuren creëert een licht en open gevoel in uw woning. Door beide deuren te openen ontstaat er een mooie verbinding tussen buiten en binnen.

 • Serre met harmonicadeuren

  Harmonicadeuren

  U wilt een serre laten bouwen, maar welke deuren passen er het beste bij? Openslaande deuren, vouwdeuren, harmonicadeuren… er is keus genoeg!

 • Luxe serre met gietvloer en woonkeuken

  Vloeren

  Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

 • Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

  Schuifpui

  Laat de grens tussen buiten en binnen vervagen met een luxe schuifpui. Door het glas komt er veel daglicht naar binnen en geniet u van een prachtig uitzicht op uw tuin.

 • Serre met open haard

  Haarden en kachels

  Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke toevoeging aan uw serre? Kies dan voor een haard of een kachel. Deze aangename toevoeging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw houtkachel in glazen serre. De keuze in haarden en kachels is gevarieerd.