Soorten schuifpuien

Laat de grens tussen binnen en buiten vervagen door het plaatsen van een serre met schuifpui. Door de grote raampartijen valt er veel licht in uw woning en kunt u genieten van een prachtig uitzicht op uw tuin.

Industriële serre aan huis met zwarte details

Serre met schuifpui

Een serre met een schuifpui is heel erg populair, omdat u uw serre dan het heel seizoen door kunt gebruiken. Op zomerse dagen kunt u de schuifpui heerlijk open laten staan, waardoor binnen en buiten samen één geheel vormen. Wanneer de glazen schuifpui van uw serre gesloten is kunt u alsnog genieten van een transparante ruimte met een open gevoel. Een serre met schuifpui geeft ook vele ruimtelijke voordelen. Doordat de deuren niet met scharnieren naar binnen of buiten openen, is een schuifpui ook erg geschikt voor kleinere woningen of kleinere tuinen met minder ruimte.

Wanneer u uw serre wilt voorzien van een schuifpui hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van warmte in uw woning. Al onze glazen serres zijn voorzien van dubbel of zelfs triple isolatieglas – helemaal afhankelijk van uw wensen – en zorgen ervoor dat uw woning goed geïsoleerd blijft.

Een offerte op maat?
Moderne serre met woonkamer en lichtstraat

Houten schuifpui

Bij De SerreSpecialist kunt u kiezen uit twee soorten varianten van de glazen schuifpui. Kies bijvoorbeeld voor een houten schuifpui, gemaakt van het beste hardhout. Hout is een goed isolerend materiaal en zorgt er samen met het geïsoleerde glas voor dat u een prachtige en duurzame pui plaatst in uw serre. Hout is hiernaast makkelijk te bewerken. Het kan geschilderd worden in elke gewenste kleur en ook kunnen wij uw serre voorzien van dezelfde uitstraling als de rest van uw woning. Bekijk als voorbeeld deze moderne serre met houten schuifpui.

Heeft u een woning met een klassieke uitstraling? Dan nemen wij dit graag voor u over in uw glazen schuifpui. Wij kunnen bijvoorbeeld bossing panelen, overstek en stapeldorpels overnemen van uw bestaande woning. Ook kunnen wij glas-in-loodramen plaatsen in uw schuifpui. Door het toevoegen van elementen uit uw bestaande woning, vormt de uitbouw één geheel met de rest van het huis.

Een industriële serre aan huis met woonkamer

Aluminium schuifpui

Indien u liever een glazen pui in uw serre heeft met een meer moderne uitstraling, dan raden wij u aan om te kiezen voor een aluminium schuifpui. Deze geeft een slanker profiel en heeft hierdoor een ander soort uitstraling dan de houten variant. Het aluminium frame kan geleverd worden in een blanke kleur of wij kunnen deze voor uw coaten in een kleur naar keuze. Hiervoor gebruiken wij vrijwel altijd de kleur antraciet – maar natuurlijk zijn uw wensen leidend. Kijk voor inspiratie eens bij deze industriële serre in Haarlem.

Heeft u toch liever een houten schuifpui, maar wel met een moderne uitstraling? Onze houten puien zijn volledig aan te passen naar aanleiding van uw wensen, zoals te zien is bij deze houten moderne serre in Rotterdam.

Adviesgesprek op maat
Exclusief, Modern Moderne serre met veranda in Leersum

Moderne serre met veranda in Leersum

Industrieel Industriële serre met zinken boeilijst

Industriële serre met zinken boeilijst

Modern serre lelystad

Moderne serre in Lelystad

Industrieel, Luxe Industriele serre in Rhoon

Industriële serre in Rhoon

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Industrieel Van hout gemaakte industriële serre met schuifpui

Industriële serre in Haarlem

Industrieel Tuinkamer industrieel zwolle

Industriële tuinkamer in Zwolle

Modern Moderne serre met zwarte schuifpui

Moderne serre in Rotterdam

Modern Moderne serre met lichtstraat te Maastricht

Moderne serre met lichtstraat in Maastricht 

Bekijk meer serres met een schuifpui

Doe inspiratie op uit deze serres met een schuifpui. Op zoek naar iets anders? Neem contact op voor een maatwerk ontwerp!

Uw wensen centraal Wij vertalen uw wensen naar
elke denkbare mogelijkheid.

Kwaliteit & kennis Onze vakmensen gebruiken
hoogwaardige materialen.

100% tevredenheid Het beste eindresultaat is
waar wij voor gaan!