Een luxe serre biedt een hoop mogelijkheden. Zo kunt u een luxe aanbouw voorzien van een lichtstraat, elektrische zonneschermen, een gieten vloer en nog veel meer. De luxe serre kan zo gemaakt worden dat er veel lichtinval mogelijk is; dit maakt de luxe serre aanbouw een stuk opener en lichter. Ook op het gebied van verlichting en verwarming kunnen er allerlei toevoegingen gedaan worden. Denk aan een haard, kachel of vloerverwarming.

Waarom een luxe serre?

De serre biedt binnenshuis een open uitzicht op uw tuin en een luxe uitstraling aan de buitenkant. U bepaalt zelf de indeling, afmetingen en natuurlijk de uitstraling van de luxe serre aanbouw. Houd wel rekening met de stijl en het type huis waar u in leeft. Zo worden bij tussenwoningen of twee-onder-een-kapwoningen serres voornamelijk aan de achterkant van de woning bevestigd. Serres aan de voorkant van het huis komen het meest voor bij vrijstaande huizen of boerderijen. Als u een tussenwoning of een kleine tuin hebt, is een kleine serre ook geschikt om een ruimtelijke sfeer te creëren. Ook een luxe aanbouw met overkapping is een mogelijkheid.

Wij bouwen al tien jaar prachtige serres. Uw wens is ons uitgangspunt!
of

Moderne serre met lichtstraat te Maastricht 4 serre stalen kozijnen

Extra wooncomfort luxe serre

Door alle opties die een luxe aanbouw heeft, kunt u het zo gek niet bedenken of de serre kan ervoor gebruikt worden. Een heerlijke loungeruimte, een hobbykamer of een groentetuin: in een serre kan het allemaal!

Voordelen luxe serre

Wilt u genieten van de ochtendzon, wegdromen tijdens een flinke regenbui of droomt u liever weg bij een prachtige sterrenhemel? Met een luxe serre worden uw tuin en uw woonhuis samen één geheel. Buiten haalt u naar binnen, wat natuurlijk geweldig is voor de liefhebbers van buitenleven. Onze ontwerpen zijn altijd exclusief; u heeft zelf de keuze in de uitstraling, afmeting en indeling. De luxe serre aanbouw is een grote aanwinst voor uw woning!

Prachtige serre te Doorwerth-015

Contact over luxe serre

Neem vandaag nog contact met ons op over uw luxe serre aanbouw en laat De SerreSpecialist de talloze mogelijkheden van een uniek buitenverblijf voor uw tuin komen bespreken. Zo kunt ook u straks het hele jaar door genieten van het buitenleven en worden uw dromen werkelijkheid!