Luxe serre

Wat is een luxe serre en wat zijn de voordelen ervan? En hoe richt je een luxe serre in? Lees verder en ontdek of een luxe serre aansluit bij uw wensen.

Luxe maatwerk serre met zwarte details

Wat is een luxe serre?

Een luxe serre is niet alleen voor u op maat gemaakt, maar is ook van alle gemakken voorzien. Daarbij kunt u denken aan een lichtstraat, elektrische schermen, gietvloer en nog veel meer. De luxe lichtstraat zorgt ervoor dat u zowel in de serre als in de woning optimaal kunt genieten van daglicht. Wij hebben verschillende modellen lichtstraten. Wanneer u voor maximale lichtinval gaat, kunt u het beste kiezen voor een schilddak. Een lichtstraat met een zeer stijlvol uiterlijk.

Op het gebied van verlichting en verwarming kunnen er allerlei toevoegingen worden gedaan. Kies bijvoorbeeld voor een haard, kachel of vloerverwarming. Wij werken met hoogwaardige materialen om u te verzekeren van een serre van hoge kwaliteit.

Maatwerk serre met openslaande deuren bij een project in Amsterdam

Wat zijn de voordelen van een luxe serre?

Wilt u genieten van de ochtendzon, uitkijken op een prachtige sterrenhemel of sfeervol dineren bij de open haard? Een luxe serre is van alle gemakken voorzien. Onze ontwerpen zijn altijd custom-made: elke serre is maatwerk. U kiest zelf de uitstraling, afmeting en indeling. Op die manier sluit het ontwerp naadloos aan bij uw voorkeuren. Dat is pas echt comfort.

Met een serre in luxe stijl worden uw tuin en uw woonhuis samen één geheel. Buiten haalt u naar binnen, wat natuurlijk geweldig is voor de liefhebbers van het buitenleven. En uw woning wordt ook nog eens uitgebreid, wat maakt dat u meer leefruimte hebt. Een luxe serre of aanbouw is een grote aanwinst voor uw woning!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Industrieel, Luxe Industriele serre in Rhoon

Industriële serre in Rhoon

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Industrieel Serre industrieel

Industriële serre in Utrecht

Bekijk meer van onze gerealiseerde luxe serres

Op zoek naar een luxe serre? Bekijk meer van onze gerealiseerde projecten ter inspiratie of vraag ons inspiratiemagazine voor meer informatie.

Inrichting luxe serre

Welk interieur past bij een luxe serre?

Natuurlijke tinten, wit, grijs en antraciet zijn niet alleen tijdloze kleuren maar stralen ook luxe uit. Materiaalkeuze is een belangrijk element in een luxe interieur. Denk aan marmer, suede, zijde, fluweel en wol: allemaal materialen die uw luxe serre helemaal afmaken. Wanneer de serre aan het huis wordt gebouwd, is het mooi wanneer de inrichting van de woning en de serre op elkaar aansluiten.

Wij bouwen ook serres in andere stijlen. Bekijk de stijlen of interieurtips ter inspiratie! Van een industriële serre tot een klassieke serre.

Door alle opties die een luxe aanbouw heeft, kunt u het zo gek niet bedenken of de serre kan ervoor gebruikt worden. Een heerlijke loungeruimte, een hobbykamer of een luxe eetkamer: in een serre kan het allemaal!

Magazine De SerreSpecialist

Op zoek naar meer inspiratie?

Wilt u meer inspiratie opdoen en meer ontdekken over De SerreSpecialist? Vraag dan nu onze brochure aan!