Luxe serre

Wat is een luxe serre en wat zijn de voordelen ervan? En hoe richt je een luxe serre in? Lees verder en ontdek of een luxe serre aansluit bij uw wensen.

Wat is een luxe serre?

Een luxe serre is niet alleen voor u op maat gemaakt, maar is ook van alle gemakken voorzien. Daarbij kunt u denken aan een lichtstraat, elektrische schermen, gietvloer en nog veel meer. De luxe lichtstraat zorgt ervoor dat u zowel in de serre als in de woning optimaal kunt genieten van daglicht.

Op het gebied van verlichting en verwarming kunnen er allerlei toevoegingen worden gedaan. Kies bijvoorbeeld voor een haard, kachel of vloerverwarming. Wij werken met hoogwaardige materialen om u te verzekeren van een serre van hoge kwaliteit.

Klassieke serre te Amsterdam

Wat zijn de voordelen van een luxe serre?

Wilt u genieten van de ochtendzon, uitkijken op een prachtige sterrenhemel of sfeervol dineren bij de open haard? Een luxe serre is van alle gemakken voorzien. Onze ontwerpen zijn altijd custom-made: elke serre is maatwerk. U kiest zelf de uitstraling, afmeting en indeling.

Met een serre worden uw tuin en uw woonhuis samen één geheel. Buiten haalt u naar binnen, wat natuurlijk geweldig is voor de liefhebbers van het buitenleven. En uw woning wordt ook nog eens uitgebreid, wat maakt dat u meer leefruimte hebt. Een luxe serre of aanbouw is een grote aanwinst voor uw woning!

Inrichting luxe serre

Hoe richt je een luxe serre in?

Natuurlijke tinten, wit, grijs en antraciet zijn niet alleen tijdloze kleuren maar stralen ook luxe uit. Materiaalkeuze is een belangrijk element in een luxe interieur. Denk aan marmer, suede, zijde, fluweel en wol: allemaal materialen die uw luxe serre helemaal afmaken.

Door alle opties die een luxe aanbouw heeft, kunt u het zo gek niet bedenken of de serre kan ervoor gebruikt worden. Een heerlijke loungeruimte, een hobbykamer of een luxe eetkamer: in een serre kan het allemaal!

Brochure

Op zoek naar meer inspiratie?

Wilt u meer inspiratie opdoen en meer ontdekken over De SerreSpecialist? Vraag dan nu onze brochure aan!