Openslaande deuren

Met openslaande deuren creëert u een open sfeer. De luxe en authentieke uitstraling geeft uw hele huis een boost! De deuren zijn vast te zetten aan de buitenzijde van de serre. Handig voor wanneer het waait.

Openslaande deuren

Klassieke en moderne openslaande deuren

U kunt uit diverse uitvoeringen openslaande deuren kiezen. Zo kunt u het zo modern of klassiek maken als u zelf wilt! Openslaande deuren worden voor een klassieke uitstraling vaak voorzien van een (gemetselde) borstwering onderaan de deuren. Ook kunnen er roeden in het glas worden verwerkt om de klassieke uitstraling te behouden of deze juist te creëren.

Moderne openslaande deuren worden vaak strak afgewerkt met een antracietgrijze kleur. Houten openslaande deuren kunnen in elke mogelijke kleur geverfd worden, dus keus genoeg!

Openslaande deuren

Luxe openslaande deuren

Om de serre van goede isolatie te voorzien kunt u kiezen voor HR++ of HR +++ glas in de openslaande deuren. Er zijn talrijke mogelijkheden om uw openslaande tuindeuren de stijl te geven die bij u past, net als de rest van een serre!

Mocht u meer willen weten over een serre met openslaande deuren, dan kunt u uiteraard een adviesgesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken.