Openslaande deuren

Een serre met openslaande deuren creëert een licht en open gevoel in uw woning. Door beide deuren te openen ontstaat er een mooie verbinding tussen buiten en binnen.

Aanbouw met openslaande deuren antraciet

Serre met openslaande deuren

Bij De SerreSpecialist kunt u uw serre met openslaande tuindeuren volledig op maat én in de door u gewenste stijl laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een moderne serre, een klassieke of een landelijke serre.

Een voordeel van openslaande deuren in vergelijking tot een schuifpui is dat deze in verschillende stijlen zijn te realiseren. Waar een schuifpui meestal een moderne look heeft, kunt u bij openslaande deuren kiezen voor een moderne of een klassieke uitstraling.

Modern Moderne serre aanbouw met openslaande deuren in Apeldoorn

Moderne serre in Apeldoorn

Klassiek, Luxe Maatwerk serre

Klassieke serre te Amsterdam

Modern Moderne serre in Hoofddorp

Moderne serre in Hoofddorp

Klassiek Klassieke serre in Huis ter Heide

Klassieke serre in Huis ter Heide

Klassiek serre aanbouw laten bouwen

Klassieke serre in Gorinchem

Exclusief, Modern Moderne serre met overkapping in Leimuiden

Moderne serre met overkapping in Leimuiden

Landelijk Serre met landelijke details in Brielle

Landelijk serre in Brielle

Klassiek Klassieke serre te Zeist

Klassieke serre te Zeist

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde serres met openslaande deuren

Het is onze specialiteit om de stijl van de woning over te nemen in uw serre. Zo past uw serre perfect bij de woning en vormt alles één geheel.

Klassieke serre met openslaande deuren

Houten tuindeuren

Uw serre met openslaande tuindeuren is volledig naar eigen wens vorm te geven. Onze houten openslaande deuren kunnen bijvoorbeeld in elke gewenste kleur geschilderd worden, maar ook in de deuren zelf kunnen er verschillende keuzes gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor een deur met een stapeldorpel en een houten kozijn van 12 centimeter breed. Liever meer hout in uw openslaande deuren? Kies dan voor een variant met dubbele stapeldorpels. Deze houten dorpels zorgden voorheen voor meer stevigheid in uw deur en een betere isolatie.

Tegenwoordig kunt u uw tuindeur met kozijn ook isoleren met deuren die alleen bestaan uit een houten frame met beglazing. Wij leveren ons glas namelijk in HR++ of HR+++. Dit dubbele of triple veiligheidglas zorgt voor goede isolatie.

Maatwerk serre met openslaande deuren bij een project in Amsterdam

Het uiterlijk van uw openslaande deuren

Naast onze deuren met stapeldorpels en glas, leveren wij ook deuren voorzien van een bossing paneel. Deze deuren zijn voorzien van een houten paneel, waarbij het bossing-gedeelte iets dieper ligt dan de rest van het hout. Hierdoor ontstaat een vierkant of rechthoekige vorm in uw deur, welke door een schuin aflopend stuk verbonden is met de rest van het hout.

Deze bossing paneel deuren zijn erg populair en geven uw serre een klassieke uitstraling. Deze bossing panelen kunnen wij ook aanbrengen in de raamkozijnen, waardoor deze dezelfde uitstraling krijgen als de naastgelegen deuren. In een brede gevel is het zelfs mogelijk om twee sets openslaande deuren naast elkaar te plaatsen. Keuze genoeg in ieder geval bij het plaatsen van een serre met openslaande deuren.