Waar staat De SerreSpecialist voor?

De oprichter van De SerreSpecialist Cees Schimmel en zijn vakkundige team ontwerpen en bouwen diverse serres op maat. We kijken goed naar uw woonomgeving en uw wensen staan centraal. Vervolgens wordt er een tekening/ontwerp gemaakt waar uw woonhuis ook opstaat. We werken met duurzame materialen en maken uw serre helemaal op maat! Onze adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om u te voorzien van excellent advies.

Serres

Of u een serre in een klassieke, landelijke, moderne of een andere stijl wilt, De SerreSpecialist ontwerpt en maakt graag uw luxe serre!

Alles is mogelijk, denk hierbij aan: een uitbouw met lichtstraat of een kleine serre op een paar vierkante meter. De Barnevelds vakmannen vinden niets te ingewikkeld en weten altijd een unieke serre te ontwerpen en te bouwen.

Wilt u zowel in het voorjaar als in het najaar van uw tuin genieten? De SerreSpecialist creëert uw droomserre, zodat u het hele jaar door kan genieten van een adembenemend uitzicht op uw tuin!

Offerte

Als het ontwerp van uw droomserre helemaal bekend is, kunnen wij een gespecificeerde offerte voor u opstellen. U komt nooit voor onverwachte verassingen te staan, omdat onze offerte duidelijk en realistisch is. Wij nemen vervolgens contact met u op om de tekening en offerte samen te bespreken. Als u helemaal tevreden bent over de tekening en de offerte dan kunnen wij beginnen met de montage van uw luxe serre!

Contact

Wilt u meer weten? Wij maken graag een persoonlijke afspraak met uw, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij bieden. Vul ons contactformulier in of stuur een bericht naar info@schimmelverandas.nl Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het volgende nummer 0342 – 435 840.