Maak kennis met De Serre Specialist

In onze werkplaats in Barneveld gaat ons team van enthousiaste vakmensen aan de slag met uw serre op maat. Ontdek de mogelijkheden van ons maatwerk! Wat kunnen wij voor u betekenen?

Timmermannen De SerreSpecialist

Specialist in luxe houtbouw

Al meer dan 10 jaar bouwen wij maatwerk buitenverblijven met ons vakkundige team aan specialisten. Bij ons kunt u terecht voor luxe houtbouw. Ons bedrijf bestaat uit meerdere onderdelen. Zo maken wij ook luxe veranda’s en buitenverblijven bij De VerandaSpecialist. Ook zorgen wij voor meer lichtopbrengst in de woning of in een aanbouw met een lichtstraat van De Lichtstraat Expert. Een bedrijf met verschillende onderdelen, waarbij houtbouw en vakmanschap de verbindende factor is.

Onze serres, veranda’s en lichtstraten bouwen wij van kwalitatief en duurzaam hout. In combinatie met onze vakbekwame timmermannen bieden wij kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten. Hout biedt de mogelijkheid om uw serre in de stijl van uw huis te maken. Ook kan hout in in elke kleur geschilderd worden. Zo creëren wij een uniek buitenverblijf die aansluit op de stijl van uw woning. Kortom: dé specialist in luxe houtbouw.

Personeel De SerreSpecialist

Hoe gaan wij te werk?

Onze verkoopadviseur komt graag bij u langs voor een adviesgesprek. Wij kijken goed naar uw woonomgeving en stellen uw wensen centraal. Na het adviesgesprek ontvangt u de offerte. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Na de offerte ontvangt u een uniek 3D ontwerp. Hierop ziet u niet alleen de serre, maar ook hoe deze er samen met uw woning uit komt te zien. Hierna gaan onze vakmensen bij u aan de slag om uw maatwerk serre te realiseren!

Magazine De SerreSpecialist

Laat u inspireren door ons vakmanschap

Overweegt u een serre of aanbouw te laten bouwen? Dan is inspiratie altijd welkom. Vraag onze brochure aan om meer van onze projecten te zien.