Over De SerreSpecialist

Onderscheidend in kwaliteit en uitstraling
De oprichter van De SerreSpecialist Cees Schimmel en zijn vakkundige team ontwerpen, bouwen en plaatsen al 8 jaar maatwerk buitenverblijven. Wij kijken goed naar uw woonomgeving en stellen uw wensen centraal. Ook ontvangt u van ons altijd een uniek ontwerp waar uw woonhuis ook op staat. Onze maatwerk serre’s bouwen wij van kwalitatief en duurzaam hout. Hout biedt vele mogelijkheden om uw serre in de stijl van uw huis te maken en kan in elke kleur geschilderd worden. Zo creeëren wij een unieke serre die aansluit op uw woonstijl. Kortom: onze serre’s zijn onderscheidend in kwaliteit en uitstraling.

Ontdek onze vele mogelijkheden
Of u een serre in een klassieke, landelijke, moderne of een andere stijl wilt, De SerreSpecialist ontwerpt en maakt graag uw luxe serre! Alles is mogelijk, denk hierbij aan: een uitbouw met lichtstraat of een kleine serre op een paar vierkante meter. De Barnevelds vakmannen vinden niets te ingewikkeld en weten altijd een unieke serre te ontwerpen en te bouwen. Wilt u zowel in het voorjaar als in het najaar van uw tuin genieten? De SerreSpecialist creëert uw droomserre, zodat u het hele jaar door kan genieten van een adembenemend uitzicht op uw tuin!

Offerte
Als het ontwerp van uw droomserre helemaal bekend is, kunnen wij een gespecificeerde offerte voor u opstellen. U komt nooit voor onverwachte verassingen te staan, omdat onze offerte duidelijk en realistisch is. Wij nemen vervolgens contact met u op om de tekening en offerte samen te bespreken. Als u helemaal tevreden bent over de tekening en de offerte dan kunnen wij beginnen met de montage van uw luxe serre!

Exclusieve serre van De SerreSpecialist
Aanbouw of serre laten bouwen door de SerreSpecialist

Contact met de SerreSpecialist

Wij werken met duurzame materialen en maken uw serre helemaal op maat! Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u te voorzien van excellent advies. Wilt u meer weten? Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij bieden. Vul ons contactformulier in of stuur een bericht naar info@schimmelverandas.nl Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0342 – 435 840.

Laat u inspireren door ons vakmanschap

Een serre van De SerreSpecialist geeft uw huis meerwaarde. Overweegt u uw serre of aanbouw te laten bouwen? Dan is inspiratie altijd welkom. Bekijk onze gerealiseerde projecten.