Geïsoleerde serre

Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

Hoe bouwen wij onze serres?

De geïsoleerde serres van De SerreSpecialist zijn op maat gemaakt. Dat betekent dat de serre volledig aansluit op de stijl van uw woning. Dat maakt onze serres ook zo uniek: exclusief voor u ontworpen, helemaal met de hand gemaakt. Onze serres worden uitsluitend gebouwd van kwalitatief hout. Dit biedt niet alleen vele mogelijkheden om de serre in de stijl van uw huis te ontwerpen, ze kunnen ook nog eens geschilderd worden in elke kleur.

Dankzij de hoge isolatiewaarden geniet u het hele jaar door van uw serre. Dit wordt gerealiseerd door een de gehele serre te voorzien van isolatie. Denk aan een dekvloer met vloerisolatie, isolatieglas HR++ en HR+++ en geïsoleerde wanden en plafond.

Prijzen van een geïsoleerde serre

Er zijn vele mogelijkheden in het ontwerpen van uw serre. Maar wat zijn de prijzen van een geïsoleerde serre? Tijdens ons eerste contact bekijken wij uw woonhuis en tuin. We bespreken de mogelijkheden voor uw serre en u ontvangt van ons een uniek 3D ontwerp. Op basis van dit gedetailleerde ontwerp maken wij een duidelijke en realistische offerte voor u, zodat de prijzen helder zijn. Onze communicatie is duidelijk, zo weet u waar u aan toe bent.

Zoekt u een unieke serre die volledig geïsoleerd is? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe aanbouw.