Geïsoleerde serre

Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

Geisoleerde serre

Hoe bouwen wij onze serres?

Dankzij de hoge isolatiewaarden van een serre van De Serrespecialist geniet u het hele jaar door van uw serre. Dit wordt gerealiseerd door een de gehele serre te voorzien van isolatie in de muren, de vloer en het dak. We bouwen volgens de laatste bouwnormen. Mogelijkheden zijn een dekvloer met vloerisolatie, isolatieglas HR++ en HR+++ en geïsoleerde wanden en plafond. Zo heeft u niet alleen een hele mooie nieuwe serre, maar bent u ook nog eens heel weinig aan extra energie kwijt. Ook kunt u ervoor kiezen om een elektrische haard, airco, warmtepomp of vloerverwarming te laten installeren in uw serre!

 

Adviesgesprek aanvragen

Prijzen van een geïsoleerde serre

Er zijn vele mogelijkheden in het ontwerpen van uw serre. Maar wat zijn de prijzen van een geïsoleerde serre? Omdat wij maatwerk serres bouwen, compleet in de stijl van uw huis en met de meest hoogwaardige bouwmaterialen, is een serre van de SerreSpecialist niet te vergelijken met aluminium serres. U kunt bij een prijs denken aan een prijs tussen de 25.000 en de 100.000 euro, helemaal afhankelijk van uw wensen.

Tijdens ons eerste contact bekijken wij uw woonhuis en tuin. We bespreken de mogelijkheden voor uw serre en u ontvangt van ons een uniek 3D ontwerp. Op basis van dit gedetailleerde ontwerp maken wij een duidelijke en realistische offerte voor u, zodat de prijzen helder zijn. Onze communicatie is duidelijk, zo weet u waar u aan toe bent. We komen onze afspraken na. Als de offerte akkoord is, maken we een afspraak voor de plaatsing. Ook de plaatsing gebeurt netjes en onze vaklieden laten uw serre en uw huis op en top achter. Klopt er nog iets niet? Wij doen ons best tot dat alles, tot in de details, geregeld is.

Zoekt u een unieke serre die volledig geïsoleerd is? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe aanbouw.

Direct een adviesgesprek?
Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De SerreSpecialist! Hoe kan ik u helpen?