Geïsoleerde serre

Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

Serre thuiskantoor

Hoe bouwen wij onze serres?

Dankzij de hoge isolatiewaarden van een serre van De Serrespecialist geniet u het hele jaar door van uw serre. Dit wordt gerealiseerd door een de gehele serre te voorzien van isolatie in de muren, de vloer en het dak. We bouwen volgens de laatste bouwnormen.

Mogelijkheden zijn een dekvloer met vloerisolatie, isolatieglas HR++ en HR+++ en geïsoleerde wanden en plafond. Zo heeft u niet alleen een hele mooie nieuwe serre, maar bent u ook nog eens minder kwijt aan energiekosten. Ook kunt u ervoor kiezen om een elektrische haard, airco, warmtepomp of vloerverwarming te laten installeren in uw serre!

 

Adviesgesprek aanvragen
Geïsoleerde serre met lichtstraat

Prijzen van een geïsoleerde serre

Er zijn vele mogelijkheden in het ontwerpen van uw serre. Maar wat zijn de prijzen van een geïsoleerde serre? Omdat wij maatwerk serres bouwen, compleet in de stijl van uw huis en met de meest hoogwaardige bouwmaterialen, is een serre van de SerreSpecialist een waardevolle investering. De serre wordt onder andere voorzien van een fundering, vloerverwarming, uitstekende isolatie en HR++ of HR+++ beglazing. Ook wordt het ontwerp geheel op maat voor u gerealiseerd.

Benieuwd naar de kosten? Wanneer u door De SerreSpecialist een maatwerk geïsoleerde serre laat bouwen beginnen de prijzen bij 40.000 euro. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw situatie? Neem contact op voor een prijsindicatie of vraag een adviesgesprek aan.

 

Een offerte opvragen?
Serre uitbouw met openslaande deuren in Hoofddorp

Onze werkwijze

Tijdens het adviesgesprek bekijken wij uw woonhuis en tuin. We bespreken de mogelijkheden voor uw serre en naderhand ontvangt u van ons een offerte. Onze communicatie is duidelijk, zo weet u waar u aan toe bent. We komen onze afspraken na. Als de offerte akkoord is, ontvangt u een 3D-ontwerp. Ook worden voorbereidingen in gang zet om uw geïsoleerde serre te realiseren. De plaatsing gebeurt netjes en onze vakmensen laten uw serre en uw huis op en top achter. Klopt er nog iets niet? Wij doen ons best tot dat alles, tot in de details, geregeld is.

Zoekt u een unieke serre die volledig geïsoleerd is? Wij ontzorgen u van A tot Z en realiseren een prachtige serre die volledig in uw leefomgeving past. Wij bespreken graag de talloze mogelijkheden van uw toekomstige serre. Zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw luxe aanbouw.

Interesse in een adviesgesprek?
Modern Moderne serre in Hoofddorp

Moderne serre in Hoofddorp

Exclusief, Klassiek exclusieve serre met glazen dak en klassieke details

Exclusieve serre met glazen dak in Den Haag

Luxe, Modern Moderne luxe serre

Luxe serre in Heemstede

Klassiek Klassieke serre in Huis ter Heide

Klassieke serre in Huis ter Heide

Klassiek serre aanbouw laten bouwen

Klassieke serre in Gorinchem

Modern Moderne serre aanbouw met openslaande deuren in Apeldoorn

Moderne serre in Apeldoorn

Voorbeelden van geïsoleerde serres

Doe inspiratie op uit onze gerealiseerde projecten! Met een serre aanbouw van De SerreSpecialist kunt u rekenen op een aanbouw met goede isolatiewaardes.