Harmonicadeuren

U wilt een serre laten bouwen, maar welke deuren passen er het beste bij? Openslaande deuren, vouwdeuren, harmonicadeuren… er is keus genoeg!

Luxe serre in Heemstede

Houten harmonicadeuren

Harmonicadeuren hebben als voordeel dat de hele pui geopend kan worden, in tegenstelling tot schuifdeuren. Openslaande deuren nemen meer ruimte in, wanneer ze open staan. Harmonicadeuren zijn dus ook ruimtebesparend.

De SerreSpecialist maakt en plaatst voornamelijk houten harmonicadeuren. Houten harmonicadeuren zien er schitterend uit en zijn er in zijn veel verschillende varianten. We raden vrijwel altijd hardhout aan, zoals Mahonie of Meranti. Deze houtsoorten garanderen een lange levensduur en fijn gebruikscomfort. We adviseren om houten harmonicadeuren altijd te schilderen, zodat ze nog langer mee gaan.

Luxe, Modern Moderne luxe serre

Luxe serre in Heemstede

Klassiek Klassieke serre in Zwolle

Klassieke serre in Zwolle

Luxe, Modern Serre met gietvloer

Luxe serre in Zwaanshoek

Klassiek, Luxe Klassieke serre met harmonicadeuren bij een klassieke huis

Klassieke serre in Bloemendaal

Landelijk Landelijke serre met harmonicadeuren

Landelijke serre in Wijk en Aalburg

Landelijk Klassieke serre te Den Haag

Landelijke serre in Den Haag

Exclusief, Klassiek Klassieke serre te Bussum

Klassieke serre te Bussum

Bekijk onze gerealiseerde projecten met harmonicadeuren

Doe inspiratie op in onze gerealiseerde projecten met harmonicadeuren. Harmonicadeuren passen bij verschillende stijlen serres. Van modern tot klassiek.

Serre met harmonicadeuren

Ook een harmonica deur wordt voor u op maat gemaakt

De SerreSpecialist denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat uw harmonicadeuren helemaal passen bij de rest van uw serre en woning. Omdat we alle harmonicadeuren op maat maken, kunnen ze in iedere gewenste stijl geleverd worden. Of u nu klassieke harmonicadeuren wilt of juist harmonicadeuren met strakke vormen voor een moderne serre. Mocht u harmonicadeuren in een andere materiaal willen, is dat ook mogelijk. Bespreek uw wensen met een van onze verkoopadviseurs.

Landelijke serre met harmonicadeuren

Harmonicadeuren van hoge kwaliteit

De SerreSpecialist is gespecialiseerd in het bouwen van luxe maatwerk serres. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen waardoor uw serre jarenlang meegaat. Bij de realisatie van een serre ontzorgen we u van A tot Z. Van het regelen van een vergunning tot het plaatsen van bijvoorbeeld houten harmonicadeuren of een kachel.

Onze harmonicadeuren of vouwwanden worden exclusief geproduceerd met zware onderdelen voor het hang- en sluitwerk. Hierdoor zijn wij in staat grote openingen te overbruggen tot wel acht meter. Bij ons bent u zeker van een jarenlange soepele werking van de harmonicadeuren. Zo heeft u het meest plezier van uw serre!

Neem contact op voor een adviesgesprek