Harmonicadeuren

U wilt een serre laten bouwen, maar welke deuren passen er het beste bij? Openslaande deuren, vouwdeuren, harmonicadeuren… er is keus genoeg!

Harmonicadeuren

Houten harmonicadeuren

Harmonicadeuren hebben als voordeel dat de hele pui geopend kan worden, in tegenstelling tot schuifdeuren. Openslaande deuren nemen meer ruimte in, wanneer ze open staan. Harmonicadeuren zijn dus ook ruimtebesparend.

De SerreSpecialist maakt en plaatst voornamelijk houten harmonicadeuren. Houten harmonicadeuren zien er schitterend uit en zijn er in zijn veel verschillende varianten. We maken vrijwel altijd gebruik van hardhout, zoals Mahonie of Meranti. Deze houtsoorten garanderen een lange levensduur en fijn gebruikscomfort. We raden aan om houten harmonicadeuren altijd te schilderen, zodat ze nog langer mee gaan.

Ook de deuren worden voor u op maat gemaakt

De SerreSpecialist denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat uw harmonicadeuren helemaal passen bij de rest van uw serre en woning. Omdat we alle harmonicadeuren op maat maken, kunnen ze in iedere gewenste stijl geleverd worden. Of u nu klassieke harmonicadeuren wilt of juist harmonicadeuren met strakke vormen voor een moderne serre. Mocht u harmonicadeuren in een andere materiaal willen, is dat ook mogelijk. Bespreek uw wensen met een van onze verkoopadviseurs.

Harmonicadeuren

Harmonicadeuren van hoge kwaliteit

De SerreSpecialist is gespecialiseerd in het bouwen van luxe maatwerk serres. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen waardoor uw serre jarenlang meegaat. Bij de realisatie van een serre ontzorgen we u van A tot Z. Van het regelen van een vergunning tot het plaatsen van bijvoorbeeld houten harmonicadeuren of een kachel.

Onze harmonicadeuren of vouwwanden worden exclusief geproduceerd met zware onderdelen voor het hang- en sluitwerk. Hierdoor zijn wij in staat grote openingen te overbruggen tot wel acht meter. Bij ons bent u zeker van een jarenlange soepele werking van de harmonicadeuren. Zo heeft u het meest plezier van uw serre!

Neem contact op voor een adviesgesprek