Elektrische schermen bij uw serre

Wie droomt er niet van een zonovergoten serre met veel glas en ruim zicht op de tuin? Wij realiseren deze droom met veel plezier voor u. Natuurlijk denken wij met u mee over alle mogelijkheden, aanvullingen en oplossingen.

Serre met elektrisch scherm

Waarom een serre met elektrisch scherm?

Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Het is te vergelijken met een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Dit scherm is te bedienen met een afstandsbediening. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de systeembak van uw elektrische screen onzichtbaar wordt weggewerkt in uw serre.

Wanneer u het scherm opent, glijdt het doek tussen twee gleuven in het kozijn naar beneden. Deze gleuven worden door de vakmannen van De SerreSpecialist speciaal vervaardigd in de houten kozijnen van uw serre. Onze manier van werken zorgt voor een stijlvol en nauwelijks zichtbaar resultaat. Wanneer de elektrische schermen gesloten zijn, zal niemand uw zonnewering opmerken.

De voordelen van een elektrisch scherm

Het plaatsen van elektrische screens brengt vele voordelen met zich mee. U kunt de zon makkelijk buitensluiten wanneer u dat wenst. Hierdoor warmt het glas niet op en blijft de binnentemperatuur in uw serre de gehele dag laag. Een serre met elektrisch scherm beschikt over de beste zonwering!

Daarnaast nemen de screens weinig ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs de ramen behouden. Dit maakt onze elektrische screens ook zo geliefd. Het doek van onze zonneschermen is bestand tegen regen en is vuilafstotend.

Serre met elektrisch scherm

Uw serre met elektrisch scherm naar wens gemaakt

Alle elektrische screens worden volledig op maat gemaakt. Wij leveren onze elektrische schermen in verschillende kleuren, zodat uw screens altijd perfect aansluiten bij de stijl van uw serre en de rest van de woning. De doeken worden gemaakt van glasvezel of polyester, omhuld met een PVC-coating.

Naast het plaatsen van een elektrische scherm is het ook mogelijk om uw serre uit te breiden een haard of een kachel en een lichtstraat. Bekijk hier alle mogelijkheden voor uw serre. Heeft u vragen over het plaatsen van een serre met elektrische schermen? Neem gerust contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zijn staan u graag te woord.

Bekijk meer van onze mogelijkheden voor uw luxe serre

Naast elektrische screens kunnen wij uw serre ook nog met andere accessoires voorzien. Maak uw serre af met een kachel, lichtstraat of vloerverwarming.

Haarden en kachels

Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke toevoeging aan uw serre? Kies dan voor een haard of een kachel. Deze aangename toevoeging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw houtkachel in glazen serre. De keuze in haarden en kachels is gevarieerd.

Meer informatie

Lichtstraat

Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

Meer informatie

Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Geïsoleerde serre

Een geïsoleerde serre creëert meer woonruimte. Het is een echt verlengstuk van uw huis! Dankzij de hoge isolatiewaarden kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle serre.

Meer informatie
Serre met open haard
Moderne serre met woonkamer en lichtstraat
Luxe serre met gietvloer en woonkeuken
Moderne serre uitbouw in Hoofddorp