Elektrische schermen

Een serre laten bouwen met zonwering? Wij bouwen elektrische schermen in uw maatwerk serre. Het scherm is weggewerkt in het dak.

Elektrisch zonnescherm

Waarom kiezen voor elektrische screens? 

Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft u de vrije doorloop langs uw ramen behouden. Dat maakt ze ook zo populair bij serres.

Screens zijn bevestigd aan de buitenkant van de serre. Op die manier worden de zonnestralen al tegengehouden voordat ze uw raam bereiken. Het glas warmt daardoor niet op, zo blijft de binnentemperatuur de hele dag laag. De perfecte zonwering dus! Het doek van een zonnescreen is ook bestand tegen regen en is vuilafstotend. Screens zijn echter niet verduisterend, uw huis blijft dus lekker licht. 

Uw elektrische scherm op maat

Elektrische bediening van de screen, met bijvoorbeeld een wandschakelaar of afstandsbediening, biedt meer gebruiksgemak dan een handmatige bediening. Daar heeft u dan gegarandeerd jarenlang plezier van! Het doek van een elektrisch zonnescherm wordt meestal gemaakt van glasvezel of polyester, omhuld met een PVC-coating. Het doek is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de screens altijd naadloos aansluiten bij de rest van uw woning.