Haarden en kachels

Wanneer u een serre heeft, wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Wanneer het om verwarming gaat, geeft een houtkachel toch wel de meeste sfeer. Bekijk ook onze andere mogelijkheden.

Haarden en kachels

Houtkachels

Wanneer het om verwarming gaat, geeft een houtkachel toch wel de meeste sfeer. Een knapperend haardvuur heeft toch iets dat met geen enkele andere warmtebron te vergelijken is. Hier is dan wel een rookkanaal of schoorsteen voor nodig.

De SerreSpecialist kan u helpen aan een houtkachel die past bij uw wensen. Denk aan een klassieke of moderne houtkachel of een kachel met allerlei opties zoals bijvoorbeeld speksteen, dat ervoor zorgt dat de warmte beter wordt geleid.

Terrasverwarming of infraroodverwarming

Vindt u een elektrische of houtkachel teveel ruimte innemen in uw serre? Infrarood serreverwarming is dan dé oplossing. Infraroodpanelen kunnen eenvoudig aan het dak worden gemonteerd. Bij een wat kleinere serre kunt u ook kiezen voor een warmtelamp. Door de straling die de heaters af geven, ontstaat er een aangename temperatuur in uw serre.

Eindeloze mogelijkheden

Natuurlijk is het mogelijk om extra elementen aan uw verwarming toe te voegen die het rendement verhogen, zoals een warmtewisselaar. Wat de verwarmingsmiddelen zelf betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Ook over de afvoerpijpen en de schoorsteen hoeft u niet in te zitten: dat regelen wij allemaal voor u. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw haard of kachel perfect in uw serre komt te staan!