Haarden en kachels

Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke toevoeging aan uw serre? Kies dan voor een haard of een kachel. Deze aangename toevoeging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw serre. De keuze in haarden en kachels is gevarieerd.

Luxe serre met kachel

Gas- en houtkachel

Wij kunnen vrijwel ieder gewenst model haard of kachel leveren bij uw serre. Kies bijvoorbeeld voor een gaskachel of gashaard. Een gashaard is een haard die warmte afgeeft op basis van gas. Deze haarden zijn verkrijgbaar in vele diverse varianten en ontelbare designs. De aansluiting van een gashaard is een specialistisch klusje en kan volledig uitgevoerd worden door onze eigen medewerkers. De vakmannen van De SerreSpecialist denken graag met u mee en voorzien u van kundig advies.

Voor een serre met kachel is een houtkachel ook een goede optie. Een houtkachel is sfeervol en geeft veel warmte af. Deze kachel moet worden aangestoken door middel van houtblokken. Na het aansteken van uw houtkachel kunt u genieten van een warm en knapperend haardvuur. Bij het plaatsen van haardkachel moet er ook een rookkanaal of schoorsteen geplaatst worden. De vakmannen van De SerreSpecialist helpen u graag bij het kiezen van de juiste houtkachel. Denk een klassieke of een moderne houtkachel met allerlei opties. Zo leveren wij een houtkachel van speksteen, deze steensoort zorgt ervoor dat de warmte beter wordt geleid.

Serre met haard

Elektrische kachel

Kiest u voor gemak in uw serre? Dan adviseren wij een elektrische kachel. Deze is gemakkelijk aan te sluiten en u hoeft hiervoor niet in de weer met vuur en hout. Om een elektrische kachel te plaatsen moet er wel een elektrische aansluiting aanwezig zijn. Deze kan uiteraard geplaatst worden door de experts van De SerreSpecialist. Indien gewenst sluiten wij uw kachel aan op de vloerverwarming. Wanneer de kachel brandt, geniet u tegelijkertijd ook van de vloerverwarming. Dit zorgt voor een behaaglijke omgeving, waarin u vele avonden door wilt brengen.

Wat de verwarmingsmiddelen zelf betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit verschillende verbrandingsprincipes, afmetingen, modellen, stijlen en kleuren. Ook over de afvoerpijpen en de schoorsteen hoeft u niet in te zitten: dat regelen wij allemaal voor u. Onze ervaren vakmensen zorgen dat uw haard of kachel perfect in uw serre komt te staan!

Maak uw serre af met onze mogelijkheden 

Een serre met kachel is een goed begin voor een sfeervolle en gezellige ruimte. Kleed uw serre met kachel nog verder aan door het plaatsen van een lichtstraat, vloerverwarming of elektrische schermen. Bekijk al onze mogelijkheden voor de realisatie van uw serre.

Lichtstraat

Bent u op zoek naar een serre die veel licht brengt, ook tot in uw woning? Kies dan voor een serre met lichtstraat. Met een lichtstraat haalt u daglicht in huis en komen kleuren en materialen in uw woning en serre beter tot hun recht.

Meer informatie

Vloeren

Het belang van een vloer bij een serre wordt vaak onderschat. De vloer is bepalend voor de uitstraling van uw serre. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

Elektrische schermen

Een serre laten bouwen met zonwering? Wij bouwen elektrische schermen in uw maatwerk serre. Het scherm is weggewerkt in het dak.

Meer informatie
Moderne serre met woonkamer en lichtstraat
Luxe serre met gietvloer en woonkeuken
Landelijke serre in Wijk en Aalburg