Ambachtelijke serre van De SerreSpecialist

Wij maken uw serre op ambachtelijke wijze: door echte vakmensen én met hoogwaardige materialen. In onze werkplaats in Barneveld maken wij alle voorbereidingen, daarna gaan we bij u thuis aan de slag met de realisatie van uw serre.

Maatwerk landelijke serre met schilddak

Ambachtelijke serre aan huis

Wat extra ruimte in of aan uw huis is goede oplossing, wanneer u niet wil verhuizen. Zo kunt u een extra zithoek creëren of blijft er meer speelruimte over voor de kinderen. De SerreSpecialist maakt graag uw luxe ambachtelijke serre op maat aan uw woning.

Een serre op maat betekent ook echt een serre op maat. We ontwerpen de serre zo dat hij helemaal past binnen uw stijl en exact valt binnen de gewenste afmetingen. In een eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden en kunt u uw wensen aangeven. Wilt u graag een ambachtelijke serre? Deze wordt veelal gekenmerkt door haar robuuste vormen en strakke design. De ambachtelijke serre past prachtig bij een landelijk– of juist een heel modern huis.

Klassieke serre te Den Haag

Wij regelen het gehele proces

Van een lichtstraat tot harmonicadeuren. De SerreSpecialist heeft alle kennis in huis om uw ambachtelijke serre helemaal te realiseren. Zo hoeft u geen meerdere partijen in te schakelen en heeft u altijd één aanspreekpunt.

Ook wanneer u een vergunning nodig hebt, regelen we dit voor u. We vinden het heel belangrijk dat uw luxe ambachtelijke serre volledig aansluit op uw wensen. We doen dan ook onze uiterste best om dit tot in de details te realiseren. Daar mag u zeker van zijn!

Ambachtelijke serre

Meer over De SerreSpecialist

Al meer dan tien jaar werken we iedere dag aan luxe buitenverblijven van hoogwaardige materialen. Naast serres bouwen we ook veranda’s, tuinkamers en andere buitenverblijven.

Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk en daarom komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Nadat we uw wensen hebben gehoord, ontvangt u de offerte en een 3D tekening. Op de tekening vindt u altijd uw huis terug, zodat u kunt nagaan of het ontwerp van de ambachtelijke serre past bij uw woning.

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren timmermannen/timmervrouwen, neem contact met ons op als je interesse hebt!

Lees meer over onze werkwijze

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld