Ambachtelijke serre

Wat extra ruimte in of aan uw huis is altijd fijn. Zo kunt u een extra zithoekje creëren of blijft er meer speelruimte over voor de kinderen. Verhuizen is niet nodig, want de SerreSpecialist maakt graag uw luxe ambachtelijke serre op maat aan uw woning.

Een ambachtelijke serre op maat

Een serre op maat betekent ook echt een serre op maat. We ontwerpen de serre zo dat hij helemaal past binnen uw stijl en exact valt binnen de gewenste afmetingen. In een eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden en kunt u uw wensen aangeven. Wilt u graag een ambachtelijke serre? Deze wordt veelal gekenmerkt door haar robuuste vormen en strakke design. De ambachtelijke serre past prachtig bij een landelijk- of juist een heel modern huis.

Exclusieve serre te Hengstdijk-005

Van A tot Z gerealiseerd

Van een vloer tot openslaande deuren. Van glazen schuifwanden tot een kachel. De SerreSpecialist heeft alle kennis in huis om uw ambachtelijke serre helemaal te realiseren. Zo hoeft u geen meerdere partijen in te schakelen en heeft u altijd één aanspreekpunt. Ook wanneer u een vergunning nodig hebt, regelen we dit voor u. We vinden het heel belangrijk dat uw luxe ambachtelijke serre volledig aansluit op uw wensen. We doen dan ook onze uiterste best om dit tot in de details te realiseren. Daar mag u zeker van zijn!

Over de SerreSpecialist

Al meer dan tien jaar werken we iedere dag aan luxe buitenvertrekken van hoogwaardige materialen. Naast serres bouwen we ook veranda’s, tuinkamers en andere buitenverblijven. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk en daarom komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Nadat we uw wensen hebben gehoord, maken we een tekening en ontvangt u de offerte. Op de tekening vindt u altijd uw huis terug, zodat u kunt nagaan of de stijl van de ambachtelijke serre overeenkomt met uw woning.