Wat is de garantie op onze serres?

Heeft u een serre van De SerreSpecialist of heeft u interesse in de aanschaf een serre? Dan is het fijn om te weten hoe het met de garantie zit!

Detail kozijn serre

Heeft u garantie op uw serre?

Na een ruime periode van plannen, oriënteren, keuzes maken en uiteindelijk bouwen is het eindelijk zover. Uw serre is klaar! De timmermannen van de SerreSpecialist hebben de serre met veel zorg en aandacht geplaatst. Het genieten van uw extra woonruimte kan beginnen. Een serre aanbouw of uitbouw staat garant voor vele fijne uren ontspanning en knusse momenten met het hele gezin. Natuurlijk gaan wij, van de SerreSpecialist, ervan uit uw leven lang plezier zult hebben van de nieuwe aanbouw en er zich geen problemen zullen aandienen. Wanneer zich onverhoopt toch problemen aandienen lossen wij dit natuurlijk graag met u op.

Luxe serre met harmonicadeuren

Onderhoud uitvoeren aan de serre 

Bij het opleveren van een nieuw project benadrukken wij bij onze klanten altijd hoe belangrijk het is om het onderhoud aan uw serre goed bij te houden. Denk hierbij vooral aan het onderhouden van de houten constructie. Door het schoonhouden van de houten constructie voorkomt u de kans op beschadigingen en eventuele houtrot in de toekomst. Ook ander klein onderhoud, zoals het smeren van de scharnieren, het legen van de goten en het bijhouden van het schilderwerk is belangrijk voor de levensduur van uw serre. Neem bij het algemene onderhoud van uw woning de serre ook altijd mee. Zo weet u zeker dat u geen onderhoud kunt vergeten en verkleint u de kans op schade.

Moderne serre met harmonicadeuren en een lichtstraat

Garantieregeling bij aankoop van een serre 

Toch kan het helaas voorkomen dat zich problemen voordoen rondom het gebruik van de serre.
Vallen uw problemen met de serre binnen de garantieperiode? Dan repareren wij de schade kosteloos. Onze vakmannen komen in dat geval bij u langs om de reparatie van de serre snel uit te voeren, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw serre.

De garantieduur bij de SerreSpecialist staat vastgesteld op tien jaar. Op alle draaiende onderdelen van uw serre, zoals draaimechanismes bij de deuren en ramen heeft u bij de SerreSpecialist standaard één jaar garantie. Heeft u zelf schade veroorzaakt aan uw serre? Heel vervelend, maar helaas valt deze schade niet binnen de garantie. Wij kunnen de schade dan wel voor u repareren, maar hier worden kosten voor in rekening gebracht.

Heeft u vragen of opmerkingen over de garantieregeling van de SerreSpecialist? Of heeft u voornemens een serre te laten plaatsen en wilt u graag nog meer weten over onze garanties? Neem gerust contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord!