Wat zijn de kosten van een serre?

Bij het oriënteren in de aanschaf van een serre is het ook belangrijk om na te denken over uw budget. Wat zijn uw wensen en hoeveel zijn de kosten daar ongeveer van?

Maatwerk serre met openslaande deuren bij een project in Amsterdam

Hoe zijn de kosten van een serre opgebouwd?

Serres worden van veel verschillende materialen gebouwd, waardoor de prijzen erg uit elkaar liggen. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn de wensen die u heeft voor de serre, de arbeidsuren en de oppervlakte van de serre.

Een aluminium serre of kunststof serre valt in een lagere prijsklasse dan een geïsoleerde serre met hardhouten constructie. Met een geïsoleerde serre kunt u de serre gebruiken als extra woonruimte, heeft u minder kans op lekkage en gaat uw serre vele malen langer mee. Een keuze die u niet alleen veel woonplezier geeft, maar ook de waarde van uw huis verhoogt. Onze maatwerk ontwerpen zorgen ervoor dat uw serre geheel in de stijl van uw woning wordt gebouwd.

Bent u op zoek naar een serre met hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij De SerreSpecialist aan het juiste adres. Wij werken met vakmensen die uw serre geheel voor u op maat ontwerpen en bouwen.

 

Luxe serre met harmonicadeuren

Hoeveel kost een maatwerk serre

De kosten van een serre lopen erg uiteen, afhankelijk van uw wensen. Wanneer u kiest voor een geïsoleerde, maatwerk serre kunt u verwachten dat de prijzen beginnen bij € 40.000 en oplopen tot over de € 80.000.

Een serre van De SerreSpecialist is dan ook een serre die lang meegaat en waar u nog jarenlang plezier van hebt. Dat maakt het een duurzame keuze, die de investering zeker waard is. Ook heeft u een serre die voorzien is van uitstekende isolatie, zodat u de serre kunt gebruiken als extra woonruimte.

Bent u benieuwd naar een prijsindicatie aan de hand van uw wensen? Neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u in de meeste gevallen telefonisch voorzien van een prijsindicatie. Voor een offerte komen wij graag eerst langs op adviesgesprek.

Vraag een prijsindicatie op
Moderne serre aan huis in Lelystad

Wat zijn de voordelen van een serre?

Ten eerste krijgt u natuurlijk een stuk meer ruimte in uw huis. Ideaal voor wanneer u meer ruimte in huis nodig heeft, maar niet wil verhuizen. Door die extra meters gaat de waarde van uw huis omhoog. Daarnaast is een serre goedkoper dan een aanbouw, dat komt onder andere door de gebruikte materialen. Als u groter wilt wonen, is een serre in verhouding tot andere mogelijkheden, een slimme keuze. En stijlvoller natuurlijk: een serre is een prachtige toevoeging aan uw woning!

Ook geniet u bij een serre van meer daglicht in huis. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat daglicht veel beter voor onze lichamelijke én mentale gezondheid is dan bijvoorbeeld geel gekleurde lampen. Zo kunt u de serre maken tot een plek waar u tot rust in kunt komen. Of juist als een levendige ruimte waar u vrienden en familie kunt ontvangen. Net waar u behoefte ligt.

Serre ontwerp

Waarom een serre van De SerreSpecialist?

De SerreSpecialist biedt alleen maar maatwerk aan. Onze werkwijze gaat als volgt: we komen eerst bij u langs voor een adviesgesprek. Hier bespreken wij u wensen en bekijken de huidige woonsituatie. Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een offerte. Is de offerte akkoord? Dan ontvangt u een maatwerk 3D-ontwerp. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Bent u enthousiast geworden over onze serres? Vraag dan een adviesgesprek aan of neem contact op voor een prijsindicatie.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een adviesgesprek aan. Voeg uw wensen en bijlagen toe in het volgende scherm.

Contactgegevens

Adres:
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld